Perfekt holdpræstation
Perfekt holdpræstation
Perfekt holdpræstation
Perfekt holdpræstation

Perfekt holdpræstation

TM Tønder leverede noget nær den perfekte kamp

Skrevet d. 10. oktober 2021 af
Kim Møller
| Foto:
Torben Lund - TMT Red Support
Perfekt holdpræstation

Kan en kamp der ender 33-35 have været en god forsvarskamp? Umiddelbart vil man sige nej, men både Ajax og TM Tønder spillede til tider rigtigt godt i forsvaret, og det udmærkede dommerpar lod dem gå til stålet i begge ender. De mange mål skyldtes især flot angrebsspil og gode omstillinger.

2-2 stod der efter de første 4 angreb, men så tog Andreas Haagen fat i målet. Angrebsmæssigt viste vi masser af energi og udstråling og ved stillingen 3-5 havde Kristoffer Vestergaard scoret 3 gange, mens Teis Horn havde nettet 2 gange, og netop disse to skulle spille en hovedrolle i fredagens kamp. Kristoffer var som altid skarp og da Ajax havde set at TM Tønder ikke havde scoret alt for meget fra stregen i de tidligere kampe, gav de Teis mere plads end normalt. Det var et dårligt valg, for den super skape færing scorede 10 mål på 12 forsøg.

Thomas Clausen og Andreas Hampe sørgede for 4-7 og den føring gav vi ikke væk igen. kristoffer Vestergaard sørgede for en 5 målsføring efter 21 minutter og den holdt til pausen, hvor et super koncentreret TMT havde scoret 19 gange og førte 14-19. Ajax Københavns bedste våben var det hurtige opgiverkast, der havde givet en række mål. For TM Tønder var det bare en koncentreret holdindsats og med bare en teknisk fejl havde vi leveret ‘Den perfekte halvleg’.

Efter pausen blev der taget rigtig godt fat i begge forsvar. Alligevel blev der scoret og efter 33 minutter stod der 16-21 og en frustreret Ajax bænk måtte indkassere en advarsel. 3-4 minutter hvor koncentrationen manglede hos TMT kostede og Ajax kom på 19-21 efter et par personlige fejl. TM Tønder nægtede dog at tabe den kamp og med en imponerende hjælp fra Red Support der piskede spillerne i gang igen kunne TMT bringe sig foran med 4 igen.

En udvisning til Teis sendte Ajax tilbage på minus 2, men så tog Andreas Haagen i den ene ende og Kristoffer Vestergaard i den anden for alvor fat. 24-26 blev til 24-29. Kristoffer Vestergaard scorede 5 af 6 mål i den periode og da Andreas Hampe gjorde det til 31-35 med godt et minut tilbage var kampen definitivt afgjort. Så gjorde det knap så meget at Ajax scorde de to sidste mål.

Efter at spillerne havde sagt tak for kampen blev der festet igennem med de fantastiske supportere den fik ikke for lidt. En samlet trup kunne også efterfølgende berette om at Red Support gør en fantastisk forskel for helheden. Truppen vil gerne takke med ordene: – som hold er vi meget beærede og taknemmelige over den opbakning, vi får. Det betyder så meget, at vi har støtte på lægterne.

Også Michael Wollesen var meget tilfreds efter kampen. Han udtaler således: – Vi leverer en fremragende holdpræstation, hvor alle byder ind med energi, vilje og udstråling. Angrebsmæssigt spiller vi klogt og med et minimum af fejl, og vi er dygtige til at eksekvere. Det er, efter min overbevisning, den bedste angrebspræstation der er leveret af et TM Tønder hold set over de seneste mange sæsoner. Forsvarsmæssigt gør vi det i store perioder godt, selvom vi lukker 33 mål ind. I perioder mangler vi redninger, i andre perioder laver vi individuelle fejl, men det overordnede indtryk er positivt. Tilmed har Haagen store redninger på vigtige tidspunkter. Vi fik bevist overfor os selv, at hvis kæmper som en enhed, så kan vi slå selv de bedste.

Kristoffer Vestergaard: 12

Teis Horn Rasmussen: 10

Andreas Hampe: 4

Jaris Tobeler: 2

Thomas Clausen: 2

Jesper Redlefsen: 1

Sjurdur Olsen: 1

Niclas Christiansen: 1

Lars Muus Carstensen: 1

Malte Schnoor: 1

Perfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstationPerfekt holdpræstation

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Mandfolke Præstation

TM Tønder var helt klar fra start mod et meget stærkt...
3 uger siden

Uafgjort i sæsonpræmiere

Lad mig starte med sende en tak til Kerteminde Håndbold for...
3 uger siden

TMT stryger til tops

TM Tønder fik egentlig startet fint, men FIF gik frem i...
4 uger siden

Madsen: En anden kamp uden 7-6

FIF kom til Tønder med et meget offensivt 5-1 forsvar, som...
4 uger siden

Perfekt holdpræstation

Kan en kamp der ender 33-35 have været en god forsvarskamp?...
6 dage siden

Svær udebane

Efter en flot sæson og lidt oprustning, med bl.a. Troels Jørgensen,...
1 uge siden

Stærkt slutspurt rakte ikke

625 tilskuere havde fundet vejen til Tønderhallerne fredag aften, inklusive en...
2 uger siden

Oprykker kommer til Tønder

Selv om ingen skulle rykke op i 1.division i år, endte...
4 uger siden

Topopgør i Herning

Tabellen lyver aldrig, siger man jo, meeen, den fortæller nu heller...
3 uger siden

3.division starter fredag

Sæson start for 3 division Nu er det endelig tid –...
3 uger siden

Topfavorit kommer til Tønder

Frank Mikkelsen, Søren Haagen, Alexander Hansen, Bo Spellerberg, Morten slundt, Mikkel...
2 dage siden

Flot sejr til 3.division

Søndag dannede Tønder hal 2 rammen om et spændende opgør i...
2 uger siden

Svær hjemmekamp

Endnu en af de helt store opgaver venter TMT drengene, når...
2 uger siden

T.C. vil minimere dårlige perioder

De der var i hallen i Herning, da TM Tønder tabte...
3 uger siden

TMT 2 møder KIF 2

TM Tønders 2.hold møder Kolding IF’s ditto i Tønderhal 2 på...
2 uger siden

indkaldelse til Generalforsamling

Dagsorden for ordinær generalforsamling I TMT Tønder Håndbold Elite A/S Den...
5 dage siden