Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

I fredags den 12. februar blev TMT Støttetur, en gå-konkurrence for virksomheder og private, afsluttet efter små 5 uger. Det blev til næsten halvanden gang rundt for TM Tønder og sundheden.

– Jeg er meget imponeret over, at så mange hold, både fra virksomheder og private, har valgt at deltage i konkurrencen. Sport handler for mig om motion, sammenhold og glæde. TM Tønder har, som sportsligt håndboldflagskib i Tønder også en forpligtigelse til at initiere og dele glæden ved motion og bevægelse. Vi plejer på nuværende tidspunkt at holde vores årlige spinningkonkurrence, men på grund af Corona har
det i år ikke været muligt. Vi har derfor lanceret denne gå-konkurrence i stedet, og det har været en stor succes. Vi er lykkes med at få rigtig mange til at deltage, vi har både individuelt og i fællesskab gået rigtig mange skridt, og flere har nydt vores enestående natur i Tønder”, siger initiativtager og arrangør for TM Tønder, Carsten Uggerholt Eriksen.

20 aktive hold
I alt har 20 hold deltaget i konkurrencen, og uge for uge har holdene gået flere og flere skridt. I konkurrencen har vi beregnet et gennemsnitligt ugentligt antal skridt pr. deltager pr. hold, og holdlederne har hver uge fået en statusmelding. TMT støttetur er blevet til i TM Tønders erhvervs- og arrangementsudvalg, og er støttet af Tønder Kommunes ”Bevæg dig for livet”.

Gå-konkurrencen startede mandag d. 11. januar og sluttede fredag d. 12. februar. I alt har de 171 deltagere tilbagelagt hele 72.728.738 skridt, hvilket svarer til at deltagerne tilsammen har tilbagelagt 55.419 km. Det svarer til næsten halvanden gang rundt om jorden. Deltagerne har bevæget sig rundt i hele Tønder Kommune, og via TMTs Facebook side har man løbende delt deltagernes billeder fra deres gåture.

Indsats udover
Andreas Schütt og Jens Christian Malle fra TM Tønders støtteforening har taget konkurrencen et skridt yderligere ved at få sponsorer til at støtte dem, ved at bidrage med et beløb for hver kilometer de har tilbagelagt i forbindelse med konkurrencen.

Distancemæssigt har Janne Lykou fra Tønder Sparekasse imponeret ved at løbe Marskstien på blot én dag, og herved tilbagelagt 56 km. i alt på samme dag. Den overordnede placering og vinderne af konkurrencen er hold 1 fra Det Blå Gymnasium, på anden pladsen er hold 2 fra Sæd auto og på tredje pladsen landende holdet fra Tønder Revision. Vinderholdet fra Det Blå Gymnasium har pr. deltager i gennemsnit tilbagelagt
653.244 skridt, hvilket svarer til små 20.000 skridt pr. deltager pr. dag.

Ny sunde tiltag på trapperne
I 2021 har TM Tønder flere fælles motionsarrangementer i støbeskeen. I juni, hvis Corona restriktionerne tillader det, planlægger klubben at lave en TM Tønder stafet, hvor deltagere i hold af 4 kan gå eller løbe en rute rundt i Tønder by på 5 km. Virksomheder og private kan deltage, og vi planlægger, at man kan spise og hygge sammen efterfølgende. Datoen for arrangement vil snarest blive meldt ud. Og i sensommeren arbejder klubben også på at få etablere et cykelmotionsløb, hvor planen er at tilbyde tre ruter af forskellige distancer fra ca. 25 km. til ca. 130 km.

For yderligere information kan Carsten Uggerholt Eriksen kontaktes på Ce@toha.dk eller 40797885

Den samlede resultatliste:
1 Det Blå Gymnasium hold 1
2 Sæd Autoservice hold 2
3 Tønder Revision
4 Team Clausen
5 Red Support hold 1
6 Red Support hold 3
7 TMT Støtteforening
8 Red Support hold 2
9 Sæd Autoservice hold 1
10 HR afdelingen – Tønder Kommune
11 Hans D
12 Kreditbanken
13 Det Blå Gymnasium hold 2
14 Kultur og fritid
15 PTI
16 Bredebro Sparekasse
17 SJYP
18 Sundhedsafdelingen – Tønder Kommune
19 Vestjysk Bank
20 Advodan

Galleri

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse