Pressemeddelelse: Benjamin Holm stopper

Pressemeddelelse: Benjamin Holm stopper

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Benjamin Holm stopper i TM Tønder
Efter fire sæsoner i den røde trøje, stopper den nuværende topscorer og højre back Benjamin Holm i TM Tønder efter denne sæson, da Benjamin skal flytte til Aarhus sammen med kæresten.

Direktør i TM Tønder, Kim Wittenkamp, roser den udvikling som Benjamin har gennemgået i de seneste fire sæsoner:

”Benjamin kom til klubben fra Ribe/Esbjerg. Han har gennemgået en flot udvikling i klubben, både på og uden for banen. Trods modgang med skader, så har Benjamin kæmpet og i denne sæson fået sit gennembrud på 1.holdet, hvor han i øjeblikket er topscorer. Benjamin er en rigtig god fyr, som vi ønsker alt muligt held og lykke fremadrettet.”

I denne sæson har den 24-årige højre back spillet 10 kampe og scoret 49 gange. Det gør ham til klubbens mest scorende, og han roser klubben for at tro på ham. Det har helt klart ikke været en nem beslutning for den unge spiller:

”Det har været en svær beslutning at skulle stoppe i TM Tønder. Jeg har gjort mig mange overvejelser, for jeg har haft fire fantastiske sæsoner i klubben, hvor der har været en masse både op- og nedture. Jeg er klubben taknemmelig, da jeg føler de har givet mig en masse tillid. De hjalp mig bl.a. gennem en skulderoperation, og lod mig komme tilbage og udvikle mig i mit tempo. Det har specielt båret frugt i denne sæson. Men det hele skal hænge sammen, og i forhold til mit privatliv, så giver det mening for mig at søge nye muligheder. TM Tønder er en fantastisk klub, hvor der er så mange der brænder for håndbolden, lige fra ungdom til fans og frivillige. Jeg er meget taknemmelig for den støtte alle giver og bidrager med. Der skal også lyde en kæmpe tak til de holdkammerater der har været i min tid. Tak til fans, frivillige og sponsorer. Der har været en kæmpe opbakning fra dem. Og uden dem, så havde TM Tønder ikke været den fantastiske klub”.

1.division spiller næste hjemmekamp, tirsdag den 22. december, hvor topholdet fra Nordsjælland Håndbold kommer på besøg i Tønder Hal 2.

For yderligere information kontakt TM Tønders direktør Kim Wittenkamp på 42156996.