pressemeddelelse, den 11. maj 2021

pressemeddelelse, den 11. maj 2021

Den 16. juni kl. 18.00 inviterer TMT’s støtteforening hele kommunen til løb. Motion, sammenhold og et godt grin er kernen hos TMT, og det vil de nu brede ud.

– Vi mener det, når vi siger, at vi er hele kommunens hold. Og med TM Tønder Stafetten sætter vi yderligere fokus på sammenholdet på tværs af kommunen og ikke mindst, at motion er sundt og bør være en integreret del af vores hverdag. Der er mange, der dyrker for lidt motion, og det vil vi gerne være med til at ændre på. Ikke blot for vores medlemmer i TM Tønder Håndbold, men for alle borgere i hele Tønder Kommune, fortæller Allan Mattesen Jacobsen, formanden for TM Tønders støtteforening.

TM Tønder Stafetten vil have en rute, der inviterer til enten en gå- eller løbetur på fem kilometer. Hvis forsamlingsloftet, som ventet, gør det muligt, så afholdes Stafetten for første gang den 16. juni 2021, og vil de efterfølgende år afholdes på nogenlunde samme tidspunkt. Gå-hold kan gå ruten sammen alle 4, mens de 4 løbe-holds deltagere skal skiftes til at løbe de 5 km.

Fællesskab og masser af sjov
– I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til motion. Vi ser derfor også TM Tønder Stafetten som en mulighed for at få noget mere motion ind i hverdagen. Vi inviterer til en sjov og aktiv aften, hvor kollegaer, medarbejdere, privatpersoner og sportsklubber kan dyste med og mod hinanden, siger Allan Mattesen Jacobsen.

Stafetten har start og slut på det gamle stadion bag Tønder Sports- og Fritidscenter, hvor det vil være muligt for de enkelte løbehold at opstille en base. Der vil også være mulighed for at købe mad og drikke fra bl.a. Kvickly og Tønderhallen, så rammerne er sat til en hyggelig aften.

Samarbejde og sponsorer
– Vi står heldigvis ikke alene med opgaven, da vi har indgået et samarbejde med Tønder Løbeklub samt ”Bevæg dig for livet”.
Vores Hovedsponsor ECCO leverer Goodiebags, som bliver fyldt op med div. ting og sager og udleveres til alle deltagere.

TM Tønder og støtteforeningen har i samarbejde med Tønder Løbeklub arrangeret, at man kan forberede sig med en ugentlig træning op til løbet. Det forgår hver tirsdag kl. 17.15 – 18.15 med start fra Tønderhallens hovedindgang, hvor man kan møde op og træne sammen med løbeklubben op til stafetten.

Sjov og sammenhold er ikke kun for inkarnerede motionister, og samarbejdet med Tønder Løbeklub gør det muligt for borgere på alle niveauer at deltage i stafetten. Men arrangementet kunne heller ikke lade sig gøre uden hjælp fra nogle sponsorer og vi takker derfor Kreditbanken, Tønder Gymnasium og Det Blå Gymnasium for deres sponsorat til stafetten.

– Vi er stolte over at have en støtteforening, som ikke kun engagerer sig i os, men i hele Tønder Kommune. Vi støtter fuldt op omkring TM Tønder Stafetten og håber, at både borgere, medarbejdere og motionsklubber over hele Tønder Kommune vil tage invitationen til sig og på den ene eller den anden måde deltage i stafetten, udtaler Kim Wittenkamp direktør for TM Tønder Håndbold.

Fakta
TM Tønder Stafetten afholdes den 16. juni 2021 kl. 18.00
Prisen for deltagelse er DKK 495 pr. hold plus gebyr og tilmelding sker via www.tmth.dk

For yderligere information kontakt Kim Wittenkamp på 4215 6996.

Tilmeld dit hold her.