Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

TM Tønder Håndbold har fra næste sæson skrevet kontrakt med Viktor Bergholt, der kommer til klubben fra ligaholdet Mors/Thy Håndbold.

Det er noget af en julegave TM Tønder Håndbold kan offentliggøre. Klubben har skrevet kontrakt med den talentfulde venstre fløj, Viktor Bergholt, der fra 1. juni 2022 er at finde i TM Tønder på en 2-årig kontrakt. Viktor Bergholt har spillet ungdomshåndbold i Skjern Håndbold, men siden sæson 19/20 har han spillet i Mors/Thy. Underskriften fra Viktor Bergholt glæder cheftræner Michael Wollesen:

”Jeg er glad for, at det er lykkedes os at lave en aftale med Viktor. Viktor kommer fra et godt træningsmiljø i Mors-Thy, hvor han både har ligatræninger og ligakampe med i rygsækken, ligesom Viktor har været tilknyttet Sportscollege Mors. Med Viktor får vi en spiller, der er dygtig i kontraspillet, en god afslutter samt en forsvarsspiller, der kan dække flere positioner. Dermed giver han os diversitet, samt han passer godt ind i den måde, vi gerne vil spille håndbold på i TM Tønder Håndbold”.

Om skiftet til det sønderjyske siger Viktor Bergholt:
”Først og fremmest er TM Tønder en klub jeg kender rigtig godt, og jeg ved her er et godt træningsmiljø med mange dygtige unge spillere. Og efter samtaler med cheftræner Michael Wollesen er jeg blevet bekræftet i, at det kan være en rigtig god klub for mig. Det er vigtigt, at jeg får noget erfaring og ikke mindst spilletid for at udvikle mig. Jeg får forhåbentlig en stor rolle på holdet. En ting er i hvert fald sikkert – jeg vil bidrage med fight både til træning og i kamp. Det ligger i familiens DNA. Tønder-området bakker godt op om håndbolden, og jeg glæder mig til at få hjemmebane i Tønder Hal 2.”

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte direktør Kim Wittenkamp.
Bestyrelsen vil samtidig benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S