Pressemeddelse: Ny fløj til TMT
Pressemeddelse: Ny fløj til TMT
Pressemeddelse: Ny fløj til TMT
Pressemeddelse: Ny fløj til TMT

Pressemeddelse: Ny fløj til TMT

TM Tønder henter fløj i GOG

Skrevet d. 12. marts 2021 af
Kim Møller
Pressemeddelse: Ny fløj til TMT

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

TM Tønder Håndbold har skrevet en 2-årig kontrakt med den talentfulde højre fløj, Anton Filtenborg, der kommer til klubben fra GOG.

TM Tønder Håndbold er i fuld gang med at sammensætte truppen til den kommende sæson, og har netop indgået en 2-årig aftale med den 19-årige højre fløj, Anton Filtenborg. Anton Filtenborg har de seneste mange sæsoner spillet ungdomshåndbold i GOG, og han er med i U21-landsholdstruppen. Han har mere end 30 landskampe på diverse ungdomslandshold, og han var bl.a. i 2019 med til at vinde bronze ved U19 VM i Nord-Makedonien.

Om tilgangen af den 192 cm høje højre fløj, siger direktør i TM Tønder, Kim Wittenkamp:
”Det er endnu en talentfuld og spændende spiller, der kommer til klubben i den kommende sæson. Anton kommer fra et af de allerbedste håndboldmiljøer i Danmark, og vi er både glade og stolte over, at kunne tiltrække en U21-landsholdsspiller til TM Tønder. Vi er sikre på, at han vil passe rigtig godt ind i såvel spillestil, som kulturen i TM Tønder. Anton har trods hans unge alder, allerede en stor erfaring fra diverse samlinger på landshold samt afgørende kampe i ungdomshåndbolden i GOG, ligesom han i denne sæson har været med i ligatruppen i GOG. Han er teknisk dygtig, og med et godt blik for spillet. Anton er en moderne fløjspiller, der også forsvarsmæssigt både kan dække fløj og backpositionen. Vi er sikre på, at Anton kan fortsætte sin positive udvikling i TM Tønder og glæder os meget til at byde ham velkommen”

Den kommende TM Tønder spiller, glæder sig til de nye udfordringer i klubben:
”Jeg har været i GOG siden jeg var U12 spiller, og har haft en fantastisk tid i klubben. Jeg bliver student fra Oure Kostgymnasium til sommer, og synes derfor det er et godt tidspunkt at skifte til en anden klub. Det tror jeg er rigtig godt for min udvikling, både som håndboldspiller og person. I TM Tønder er der andre øjne der ser, der er nye inputs til træning og så er der en ny kultur. Det tror jeg er lærerigt, og jeg ser TM Tønder som et rigtig godt næste step i min karriere. Jeg kender mange af de spillere som er i næste års trup, og ved at klubben er garant for et godt udviklingsmiljø for unge spillere. Naturligvis håber jeg også, at der venter masser af spilletid, og at vi næste sæson kan få masser af succes i TM Tønder.”

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden