Klubben er på vej i en god retning

Kontakten med TM Tønder endte med et større sponsorat, end jeg oprindelig havde tænkt mig, men Jürgen blev bidt af det
PTI er projekt 26 partner

PTI har støttet TM Tønder gennem flere år og har forpligtet sig som sponsor til 2026 som Projekt 26 Partner

Ejerne af PTI Jürgen og Anneli Lorenzen er faste gæster til TM Tønders hjemmekampe, og det er da også håndboldglæden, der var baggrunden for, at parret blev en af klubbens store sponsorer:

”Vi har begge spillet håndbold tidligere og har simpelthen håndbold i vores DNA. En dag, hvor vi var i hallen for at overvære en kamp, sagde jeg i spøg til Anneli, at vi burde sponsorere klubben, så man kunne komme til at sidde lidt bedre”, husker Jürgen Lorenzen.

Anneli Lorenzen står for firmaets sponsoraftaler:
”Kontakten med TM Tønder endte med et større sponsorat, end jeg oprindelig havde tænkt mig, men Jürgen blev bidt af det”, fortæller Anneli. ”Ja, jeg syntes, at vi skulle støtte klubben i relation til de øvrige sponsorer og hvor stor vores virksomhed er, så det blev et større sponsorat, som vi har holdt ved, selv om klubben rykkede ned fra den bedste række. Det skyldes både vores store interesse for håndbolden og vores tiltro til bestyrelsen”, siger Jürgen Lorenzen.

Tiltroen er også baggrunden for, at PTI nu er en del af Projekt 26 Partner og har forpligtet sig som sponsor frem til 2026:
”Klubben er på vej i en god retning. Der skal et langtidsperspektiv til at få succes, og den nuværende bestyrelse har lagt en langsigtet og god strategiplan med fornuft i, så vi har tiltro til både bestyrelse og ledelse”, siger Jürgen Lorenzen, der understreger, at det også er væsentligt, at klubben har hentet en dygtig træner til Tønder.

PTI vil samtidig gerne støtte klubbens arbejde med talentudvikling og samarbejde med områdets håndboldklubber:
”Klubben har et mål om, at man gennem talentudvikling skal kunne rekruttere spillere fra egne rækker og headhunte spillere udefra, som skal bosætte sig hos os. Det er der fornuft i. Man kan selvfølgelig købe sig til meget, men det er sjovere at tage afsæt i lokalområdet. Det vil også kunne tiltrække flere unge til området, hvilket er godt for os alle”, siger Jürgen Lorenzen.

Strategiplanen har som mål, at TM Tønder rykker op i den bedste række i 2026:
”Det er målet, men det er faktisk ikke altafgørende for os, om det lykkes. Det kunne selvfølgelig være rigtig sjovt, men det vigtigste er, at TM Tønder er i toppen af dansk håndbold. Kan holdet placere sig blandt de første fem i 1. division, så er klubben placeret rigtigt og kan tiltrække unge til området”, siger Anneli Lorenzen.

PTI Kuglelejer TM Tønder Håndbold