Rutinen sejrede

TM Tønder var lørdag eftermiddag ude i en af de rigtig svære kampe, da HØJ var på besøg i Tønderhallerne. Ikke fordi HØJ er en velspillende enhed, men fordi de har en enorm rutine, der gør at de stort set ikke laver nogen fejl. Sådan var det også i Tønder, hvor de udnyttede deres rutine til at straffe hjemmeholdets fejl.

Fra kampens start skød vi gæsternes dygtige målmand Frank Mikkelsen, for meget i armene. Der er han rigtig dygtig, men heldigvis tag Andreas Haagen godt fra i den anden ende, så efter 12 minutter var stillingen blot 2-4. En udvisning til TMT blev kostbar, da HØJ udnyttede denne til at komme på 2-7. TMT kaldte til timeout og Niclas Buch Christiansen blev sat ind. Det var en god ide, for på fem minutter scorede han 5 gange og 7 minutter før pausen var stillingen 9-11. HØJ tog timeout og Søren Haagen kom ind og fik sat en prop i TMT scoringerne. I den anden ende trådte Bo Spellerberg i karakter og HØJ kunne gå til pause foran 11-16.

Efter pausen kæmpede TMT bravt og kom flere gange tæt på. Ungdommens overmod ramte dog hver gang vi var tæt på og der blev taget nogle forkerte beslutninger i 2.bølgen. Her viste HØJ sin store rutine og udnyttede dette ved at score i den anden ende. HØJ havde generelt nemmere ved at komme til scoringer, men alligevel kunne Thomas Clausen gøre det til 24-26 med små 10 minutter tilbage.

Til sidst blev der satset på at nå helt op med noget meget offensivt forsvar, men også her var HØJ for rutinerede og så endte det med et nederlag på 28-33, men HØJ var bestemt ikke 5 mål bedre end TMT. Der er masser at tage med videre efter kampen, så lad os bare nævne noget af det positive.

• Niclas Buch Christiansen fik gang i sit pågående spil og lavede 11 mål, samt en række assist.
  • Vi har efter 7 kampe mødt de 4 formodede tophold. Alligevel ligger vi stadig i top 6.
  • Vores angebspil er fantastisk. Det skal vi fortsætte med og får vi forsvaret et gear op, ser det rigtigt godt ud.
  • Spillerne er så ærgærrige at de ærgrer sig efter sådan et nederlag og mener at de godt kunne have vundet.
  • Vi holder aldrig op med at kæmpe og fighte.

Nu venter et mere spiseligt program med HEI, Otterup og Odder som de næste modstandere.