Øster Højst er næste udfordring

Så er der lokalopgør

Onsdag aften klokken 19.30 lægger Klosterhal 4 gulv til Santandercuppens 4.runde’s lokalopgør mellem Øster Højst og TM Tønder. Den længe ventede kamp mellem de to byer der har så meget til fælles.  De to klubber har flere fælles sponsorer og både Øster Højst Kro og SB Biler i Øster Højst er højt respekterede sponsorer der er enormt populære i TM Tønder.

Så man kan nærmest tale om venskabsbyer på mange områder, selv om venskabet lige må sættes på pause i de to gange 30 minutter som opgøret varer. Øster Højst er kommet godt fra land i serie 1, hvor de vandt de to første kampe, bl.a. en stor sejr på 31-20 over Als HF, som vi mødte i forrige sæson. Den seneste hjemmekamp blev dog tabt, i søndags, i et drama mod Hørup, der sluttede med et rødt kort til Øster Højst’s stregspiller.

TM Tønder får i pokalkampen mulighed for at give spilletid til nogle af dem der ikke har spillet så meget, og dermed spare på dem der spiller rigtig meget. men hele paletten kommer jo nok med, det kan jo være at det slutter i endnu et drama og der bliver brug for de der normalt spiller meget. Pokal er pokal, det er overraskelsernes turnering, så intet er sikkert.

Vi håber at rigtig mange TMT fans og rigtig mange Øster Højst fans finder vej til Løgumkloster, onsdag aften, så de to hold kan få en fed kamp i en fed kulisse. Vi ses i Løgumkloster.