Så er vi klar til at gå kroppen i gang igen

Så er vi klar til at gå kroppen i gang igen

Så er vi klar til at gå kroppen i gang igen

Fra på søndag d. 9. januar skal vi ud at gå TMT Støttetur.

Alle tilmeldte hold, virksomheder som private, kan fra søndag morgen begynde at tælle skridt og få kilometer i benene og i tillæg gode natur-og sociale oplevelser. Man kan gå alene, på arbejde, i hjemmet eller i den smukke natur og bymiljø i Tønder og omegn. Men selvfølgelig også sammen med sit hold eller andre, man inviterer med.

Målet er at give gode oplevelser med motion og fællesskab, samtidig med at vi støtter TM Tønder Håndbold. Deltagergebyret er 1000 kr hold, men vi håber, at de enkelte hold gennem sponsorer og deltagere kan nå op på et større beløb. Virksomheder får tilsendt en opkrævning på de 1000 kr incl moms. Ekstra sponsor-beløb indbetales, når arrangementet stopper. Private hold betaler ligeledes, når arrangementet slutter.

I første omgang ” skydes” arrangementet i gang på søndag d. 9. januar kl. 10 fra Tønderhallerne, hvor vi har planlagt en gå-rute, som man kan vælge at følge eller gå sin rute. Det er dog ikke en betingelse, at man møder op her, men det kunne da være sjovt, hvis vi bliver mange.

Holdlederen skal ved start indberette antal deltagere samt hver uge det samlede antal skridt, målt fra søndag morgen til den følgende lørdag aften til Jens malle på mail: jenschrmalle@gmail.com, som så registrerer og senere sender resultaterne ud til holdlederne.

Når vi når til lørdag d,29. januar, afslutter vi igen i fællesskab ved Tønderhallerne med en gåtur kl. 14. Men herom senere.

Der vil være overraskelses-præmier undervejs, men det er ikke nødvendigvis ” vinderne”, der modtager disse.

Er I i tvivl, så kontakt Finn Hedegaard på fh@toha.dk eller på mobil 29 68 19 60

På vegne af TMT Støttetur; Andreas Schutt, Finn Hedegaard, Jens Chr. Malle, Kim Møller

      Sponsor EDC logo       PTI Kuglelejer TM Tønder Håndbold   Sponsor El-Centrum logo