Sæsonen slutter i Århus, Skærtorsdag

Sæsonen slutter i Århus

TM Tønder drager torsdag, på påskens første fridag til Skæring, for at møde Århus HC, et hold med kæmpe ambitioner. I denne sæson er det forventede mål dog ikke nået og kampen gælder 6. og 7.pladsen, hverken mere eller mindre. Og hvem husker egentlig hvem der blev nummer seks og syv sidste år. Formentlig ingen, det er ikke placeringer der går over i historien. alligevel er vi ret sikre på at TM Tønder vil gøre meget for at vinde den kamp.

Begge hold står med 32 point og vinderen vil altså slutte sæsonen på 34 point. Og 34 point havde i sidste sæson givet en 2.plads. Toppen af rækken er altså blevet væsentlig stærkere, kan man sige. I øvrigt var det Rækker Mølle der blev nummer seks i forrige sæson, med 24 point. FIF blev nummer syv med 23 point, mens TM Tønder sluttede som nummer ni og Århus HC nummer fem.

Århus HC er et rigtigt fint hold med stærke profiler som de tidligere TMT spillere Teis Horn og Mathias Møller. Desuden kan de mønstre tidligere ligaprofiler som Mads Christiansen og Jens Fredgaard. Mathias Møller og U19 spilleren Peter Rovelt-Busch har i de seneste kampe været storskydende og stået for langt de fleste mål. Ellers spiller de en rigtig god gang håndbold og vandt det omvendte opgør med 26-27. Med et minut igen havde TMT bolden, vi scorede ikke, det gjorde de. Så man kan sige at den kunne være gået begge veje, men vi vil nu ikke kalde sejren ufortjent. Om de gamle cirkusheste kan sætte sig op til at spille om sjettepladsen, får vi at se på torsdag klokken 15.00

TM Tønder har lidt mere på spil, kan man sige. Vi vil først og fremmest gerne have revanche for det omvendte opgør, hvor vi jo sagtens kunne have taget et point eller to. Desuden vil en TMT sejr betyde at vi er sæsonens stærkeste udehold, side om side med HCM, hvis de også vinder. Det er da værd at kæmpe for. 21 point ud af 26 mulige på udebane er sindsygt flot. Så lad os se om ikke det er et TMT hold der går ud og kæmper som vilde, for at vinde den sidste kamp og tage 6.pladsen, det er i hvert fald planen. I øvrigt må vi forvente at det bliver en kamp der vindes at det hold der står stærkest i forsvaret. Forsvaret er begge holds kendetegn.

Skæringhallen, Skærtorsdag klokken 15.00. Vi ses, sammen er vi stærke.