Skovbakken er sidste opgave i Tønderhal 2

Torben Lund

Det startede så godt for Skovbakken, da de startede sæsonen med en pointdeling hjemme mod HØJ og en sejr i Køge. I femte runde vandt de 38-44 i Odense og fulgte op med at vinde hjemme over Grindsted i 6.runde, 30-29. Dette blev fulgt op med et etmålsnederlag i Skive, men da de lidt nemmere kampe fulgte, kom der ingen point på kontoen. De 8 point der var hentet i de første seks kampe indikerede at Skovbakken var der, hvor de plejer at være, men siden er det blot blevet til to point, via en hjemmesejr over Køge, der er eneste hold der ligger under dem i tabellen.

TM Tønder vandt da også den omvendte kamp med 38-31, en kamp hvor bagspillerne Tobias Jørgensen og Anders Gade scorede hver 9 mål mod TMT. Til gengæld viste TM Tønder god bredde og keeperne var de eneste der ikke kom på tavlen. Hele otte TMT spillere scorede tre eller flere mål, så en gedigen holdindsats. Og mens TMT stadig har femtepladsen at slås for, og som minimum slutter nummer syv, så er løbet kørt for Skovbakken, der må en tur ned og vende i 2.division.

TM Tønder er naturligvis klare favoritter søndag eftermiddag. Inden sæsonen skiftede Carl Søndergaard og Kasper V. Knudsen fra Skovbakken til TM Tønder og i løbet af sæsonen er deres stregspiller Rasmus Mørup stoppet, så det skal vi naturligvis udnytte. Vores defensiv skal også stå på et højere niveau end den gjorde i Vejlby/Risskov, for vi skal ikke lukke 31 mål ind mod Skovbakken igen, og det kommer vi heller ikke til.

Om vi slutter som nummer fem, seks eller syv, er i bund og grund ikke det vigtigste, men vi skal slutte sæsonen ordentlig af og gå ud og vise vores publikum, hvor stærke vi er, også på hjemmebane. Vise at vi er klar til i næste sæson at spille lige så godt hjemme, som vi har spillet ude. Vi håber på massiv opbakning fra publikum, så den sidste kamp, er den vi husker over sommeren, som en kamp, hvor spillerne gav alt for deres fans og vandt en (forhåbentlig) sikker sejr.

Vi ses på søndag klokken 15.00, sammen er vi stærke.