TM Tønder måtte arbejde for de to point

Sejren fightet hjem

Hånden på hjertet, så var det ikke vores bedste præstation i 2024, snarere tværtimod, men det var også Odders fortjeneste. Odder er et rigtig fint hold og de var godt forberedte på kampen i Tønderhal 2.

TM Tønder kom fint fra land og med sit 2.mål kunne Tobias Balsby bringe TMT foran med 5-3. TM Tønder fik svære og svære ved at tilspille sig gode chancer og der opstod en række tekniske fejl. Det udnyttede Odder med en række kontramål og 6-5 blev til 7-11. Lars Krarup kaldte til timeout, da holdet virkede uden løsninger, nu skulle der gåes mere lige på mål. Og selv om Odder kom på 7-12, kom vendepunktet, lige så stille. Nick Bøg og Kasper Knudsen satte hver to mål ind til halvlegsresultatet 12-14.

Og det sidste mål af Knudsen var et virkelig flot mål og ikke mindst et vigtigt mål at tage med ind til pausesnakken. Der var dømt frikast efter tid og inden Knudsen skulle skyde kiggede han lige højre om muren. Den vej kom bolden dog aldrig, den blev sendt over muren og helt op i krydset. Et teknisk veludført og i øvrigt korrekt udført frikast, som absolut må have præmien som dagens detalje.

Der gik to minutter af 2.halvleg til udligningen på 15-15 var en realitet. En undertals periode fik Odder på 15-17. Når Odder er i undertal spiller de syv mod fem og det er de rigtig gode til. TM Tønder kæmpede virkelig med at få den forløsende føring, som kunne vende kampen, men Odder strittede imod. Andreas Meyer leverede fine redninger og TMT fik kontakt igen ved 19-19. Vi skulle hen i 48.minut inden føringen kom. 21-20 ved en velspillende Nick Bøg Nielsen. Odder tog timeout, men lige lidt hjalp det, for endnu et mål af Bøg og to af Mathias Nikolajsen bragte TMT foran 24-21 og Odder tog deres sidste timeout.

Kasper Knudsen fik derefter en friløber og hamrede bolden ind til 25-21. Målmanden tog sig dog til øret. Om det var susen før øret eller om bolden havde snittet ham kunne ingen se, heller ikke det vel dømmende dommerpar, der dog troede på målmanden og annulerede målet, samt sendte Knudsen ud i to minutter. Det betød dog knap så meget for respekten for Andreas Meyer var blevet så stor at Odder gentagende gange sendte bolden forbi mål eller på stolpen. Mathias Nikolajsen scorede til 25-21 i undertal og lidt målbytteri i de sidste minutter gav TM Tønder sejren på 27-24. Ganske fortjent efter en stabil 2.halvleg.

Mange af vore spillere spillede en god kamp, også selv om vi ikke nåede niveauet fra de to første kampe. Da kampen var slut, var det dog helt fortjent at det var Tobias Balsby-Pedersen der fik flest stemmer i afstemningen, Kampens spiller.