TM Tønder har top 7 inden for rækkevidde

Sikker sejr mod Københavnere

TM Tønder førte hele vejen, da FIF blev sendt retur over broerne med en sikker hjemmesejr på 36-29. Og det blev en kamp med mange udvisninger, nok også lidt flere end nødvendigt. Hele 15 gange, blev en spiller sendt til afkøling. Otte gange blev en TMT spiller udvist, mens FIF slap med syv gange, i en kamp der på ingen måde var ondskabsfuld. Det var dog lige for begge hold.

TM Tønder bragte sig foran efter 35 sekunder ved Tobias Balsby og den føring blev aldrig sluppet igen. 4-3 og 5-4 var det tætteste de kom på os. Herfra blev føringerne udbygget og da Anton Filtenborg gjorde det til 9-6 havde vi scoret fra alle positioner. I målet havde Magnus Siim godt styr på skytterne og FIF var nødt til ind og afslutte fra 6 meter. Det gjorde det selvfølgelig nemmere at dække op, selv om FIF var gode til at komme igennem og få scoret, især i overtalsperioderne.  Rune Schrøder var skarp og fire mål af ham gjorde at 10-8 blev til 14-10. En flot fightende Livio Klausen scorede til halvlegsresultatet 16-12, efter et flot opspil af Malte P.

Efter pausen blev føringen udbygget med to mål af Rune Schrøder. Kasper Knudsen blev udvist og perioden tabt med 0-3. Herefter røg Malte P ud, men den periode sluttede dog 2-2. Mathias Nikolajsen var vågnet op og ville være med og ham kunne FIF ikke styre. Også Thomas Clausen fik vist sig fint frem og fyrede tre missiler af, der alle gik ind. 22-19 blev til 29-21 i en anden halvleg som TM Tønder havde fuldstændig styr på og til slut kunne vi række armene i vejret efter en sejr på 36-29. FIF forsøgte sig med flere tiltag, men på dagen var TM Tønder drengene bare for velspillende. Alle der var på banen bød ind i dag og det var en fornøjelse at se på. Rune Schrøder scorede 11 mål på 12 skud, ret imponerende.

Sejren betyder at rækken er knækket helt over på midten. Ni point skiller nummer syv fra nummer otte og vi skal nu kæmpe for at nå målsætningen og blive nummer fem. Det kan godt blive svært, men det er ikke umuligt. Det kræver at vi kommer over den hurdle, at vi har tabt til de andre tophold. Eneste sejr her, har været sejren over TSØ, men hvorfor skulle vi ikke kunne slå nogle af dem. Vi kan jo begynde på fredag i Herning.