Sikker sejr til 3 division

Sikker sejr til 3 division

Sad man i hallen da 3.divisions herrerne ankom, fik man hurtigt et overblik over at det var et ret kompetent hold, cheftræner Brian Smiedemann kunne stille med til hjemmekampen mod Kolding. Kasper Lydiksen var tilbage og fra førsteholdstruppen dukkede Rune Hinrichsen og Jesper Redlefsen op. Disse tre skulle få afgørende betydning for kampens forløb.

Brian Smiedemann havde i forvejen ønsket at kampen ville blive spillet på TM Tønders præmiser og det må man sige, at det lykkedes. Højt tempo i både forsvar og angeb og en stærk kontrafase betød at TM Tønder straks satte sig på kampen og havde det ikke været for en række flotte 100% redninger fra Koldings Karsten Tietje kunne det være endt langt værre allerede før pausen.

– I denne weekend var der et glædeligt come-back til Kasper Lyderiksen (sidste sæson’s sikre valg på 1 div højre fløj) som nu igen har fundet tiden til at iføre sig den røde TM Tønder trøje. Og hvilket come-back, 6 rene træffer fra hans venstre-arm, man skulle ikke tro han havde holdt pause i de sidste 5 mdr. At få ham tilbage på holdet på højre-back, er bare mega fedt for det er en stor forstærkning til vores unge trup, sagde Cheftræneren efter kampen og fortsatte: – Til dagens kamp, havde vi fået lov til at  ”låne” Jesper Redlefsen og Rune Hinrichsen fra 1 div. og begge spillere gjorde det rigtig godt – dejligt når spillere fra hold 1 kommer ned og virkelig giver sig 100%.

Efter pausen fortsatte det flotte spil og TM Tønder lænede sig aldrig tilbage, men kløede bare på. Til sidst fik Jesper Redlefsen desuden prøvet kræfter med bagspillet, da han spillede venstre back. I det hele taget bød alle ind og især skal det fremhæves at der blev leveret som hold. Rune Hinrichsen skal fremhæves for flot spil i begge ender og unge Rune Schmidt var skarp, men holdet var stjernen i 35-25 sejren søndag eftermiddag.

– Vi fik, som jeg havde ønsket afviklet kampen på vores præmisser med hurtig spil og aggressivt forsvar, og det resulterede i en hurtig føring på 5 mål efter 10 min, og dette forspring holdt vi første halvleg ud. Billedet var det samme i anden halvleg, og vi udbyggede føringen til +10 som også holdt kampen hjem. Det var en helt og holdent en komplet holdpræstation som sikrede os sejren og alle gjorde det rigtig godt. Skal vi komme med lidt malurt, så brænder lidt for mange åbne 100% chancer, men i dag betyder det ikke det store, og jeg glæder mig over at vi får disse for så har forsvaret og vores keepere gjort det godt, slutter Brian Smiedemann.

Holdet var:

 • Emil Mathiasen (10 redninger)
 • Silas Kellner ( 2 redninger),
 • Jesper Redlefsen (9)
 • Rune Schmidt (7)
 • Kasper Lyderiksen (6)
 • Rune Hinrichsen (4)
 • Danny Simonsen (3)
 • Michael Ibsen (3)
 • Lars Reinholt (1)
 • Jeppe Tonnesen (1)
 • Troels Clausen (1)