Sikker sejr til 3 Division
Sikker sejr til 3 Division
Sikker sejr til 3 Division
Sikker sejr til 3 Division

Sikker sejr til 3 Division

Flot koncentreret indsats

Skrevet d. 11. marts 2019 af
tmt
Sikker sejr til 3 Division

Søndag var vores 3 div. mandskab et smut i parkhallen, hvor Kolding HK var værter for dagens opgør i 3 division.

Det var faktisk en kamp jeg frygtede en smule – for når top & bund mødes er det ikke altid det bliver lige kønt, og kunne vi holde det høje niveau fra de sidste 2 kampe.

Men lad mig sige med det samme – der var ikke nogen slinger i valsen fra drengenes side, alle gik fuld koncentreret ind til opgaven og på nær de første 3 min var Kolding HK ikke i nærhed af at kunne følge med.

En utrolig stærk defensiv indsats – og med fare for at gentage mig selv – så må jeg bare tage hatten af for Lars Muus Carstensen, Timmy Ejmar og Edin Deronijic – for deres forsvars indsats er out-standing. Dette bevirkede at vores kontra maskine kom rigtig i gang – og hvem er bedre til den opgave end Jesper Redlefsen ?? Jesper spillede en mega flot kamp – og blev også holdets topscore med 12 flotte mål. Jesper har jo været ude et stykke tid grundet en skade – og i dag viste han at han er tilbage på fulde omdrejninger – det er dejligt.

Mathias Hejsel boltrede sig også de første 12 min med lækkere scoringer, flotte assist , men så forsøgte Kolding HK sig med en mandsopdækning, uden det havde  nogen betydning for måltavlen , vi førte sikker 18-8 til halvleg. Mandsopdækningen fortsatte i øverigt i 2 halvleg – uden nogen effekt overhovedet…

I halvlegen snakkede vi om vigtigheden af at holde koncentrationen – og dette må jeg rose holdet for – det gjorde de – forsvaret fortsatte i samme gear, Jesper og holdkammeraterne forsatte med at løbe stærk hvilket resulterede i en sikker sejr på 32-18.

Til dagens kamp – havde vi igen mulighed for at give nogle af vores unge talenter fra U18 spilletid – hvilket betød at Silas Kellner (keeper), Morten Jørgensen og Kasper Lydiksen deltog i kampen. De gjorde det alle 3 rigtig flot – og byder muligheden sig en anden gang, er jeg ikke betænkelige ved at gøre brug af vores unge U18 spillere, for der er så meget talent i vores U18 gruppe.

 

Holdet var:

Henrik Skovgaard Petersen (redningsprocent 45) Silas Kellner (redningsprocent 35), Mathias Hejsel (6), Timmy Ejmar (3), Lars Muus Carstensen (3), Edin Deronijic (2), Lars Reinholdt (1), Jesper Redlefsen (12), Michael Ipsen (2) Nikolaj Damm (1) Morten Jørgensen (1), Kasper Lydiksen

 

Næste kamp er hjemme i Tønder Hal 2 – Søndag kl. 14, hvor Kerteminde kommer på besøg.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden