Skovbakken er en svær størelse

Skovbakken er en svær størelse

Efter at Århus Håndbold er lukket og blevet en del af Skanderborg, er Skovbakken blevet Århus’ bedste hold placeringsmæssigt. For 3.sæson i træk finder man Skovbakken placeret lige under toppen i 1.division, til trods for at holdet er amatører. Men Skovbakken er et stærkt hold der nyder godt af at Århus er en studieby og mange unge flytter til byen, ligesom byens egne talenter bliver i byen.

Skovbakken har især på egen bane været meget stærke. 4 sejre i 5 hjemmekampe taler deres tydelige sprog. Hjemmesejre over HEI, Odense og Roskilde og senest Ajax, står der i statistikkerne, mens HCM var en alt for stor mundfuld for Bakkens håndboldhold. Christian Mecklenborg er holdets største profil og topscorer med 47 mål, men generelt får de delt målene godt ud over hele holdet. Målmand Mads Hviid har spillet ungdomsbold i TMT og har i mange år været sidste skanse i Skovbakken.

TM Tønders herrer var slet ikke tilfredse med egen indsats i den seneste hjemmekamp mod Odder, hvor vi stod som favoritter hjemme i Tønderhal 2. Vi tager til Skovbakken som klare underdogs, med de samme skader i bagkæden som mod Odder, som gør os sårbare. Vi skal på alle måder finde niveauet fra vore tidligere udekampe frem igen. Når vi ikke har været favoritter har vi spillet aller bedst, og i de sidste to udekampe i Ajax og Otterup har holdet spillet virkeligt godt.

Vore spillere er generelt meget unge og dermed også svingende. Det har vi hele tiden været bekendt med og vi har vidst at de vil levere både store kampe og andre gange skuffelser. Holdet har vist at de kan rejse sig efter en skuffelse og spille sublimt næste gang, og det bliver der brug for mod Skovbakken, der fremstår som en stærk enhed og dermed er klare favoritter på lørdag klokken 15.00 i Vejlby-Risskov hallerne.