Sune Skovsen fik et fint comeback i Køge

Foto: Torben Lund

Han har siddet ude med en drilsk skade i noget tid, højrebacken Sune Skovsen. Han har spillet lidt på andetholdet, men nu var tiden inde til comebacket på førsteholdet og efter at Livio Klausen havde slidt og slæbt i 45 minutter, blev det tid til at Skovsen skulle på banen og han kvitterede straks ved at banke bolden i kassen.

“Det var virkelig dejligt, efter lang tid væk fra banen, at kunne komme ind og bidrage til holdet igen” sagde Sune Skovsen, der fik skudt tre missiler i kassen på tre forsøg. Sune Skovsen og Livio Klausen er meget forskellige i spillestil, hvor Skovsen er rigtig godt skydende udefra.

“Ja nu var der jo ikke så mange skud udefra i dag, fordi Køge dækkede så højt, men jeg havde det bare såden der, at nu får jeg jeg chancen, så nu skal jeg bare ind og vise at jeg kan bidrage, så det var bare om at køre mod mål, og det gik jo meget godt i dag. Så det vare rigtig fedt at være tilbage”, sagde Sune Skovsen.

Lars Krarup havde kort forinden sagt: “Det var rigtig glædeligt at se Sune Skovsen tilbage. Efter en lang periode ude, så kommer han tilbage og viser sig på det her niveau, men tre gode aktioner, der giver tre mål”. Så det må give mod på meget mere spilletid og meget mere succes i sæsonens sidste kampe:

“Det er bestemt planen, håbet og målet. jeg håber da også at jeg i dag fik vist at jeg er der hvor jeg skal være”, slutter den duelstærke og hårdskydende højre back, som vi også får glæde af i den røde trøje i mindst endnu en sæson.

Galleri

Skovsen: Dejligt at komme ind og bidrage
Skovsen: Dejligt at komme ind og bidrage
Skovsen: Dejligt at komme ind og bidrage
Skovsen: Dejligt at komme ind og bidrage