SMALT NEDERLAG I DET FYNSKE

SMALT NEDERLAG I DET FYNSKE

Undertegnede havde sko med og den røde trøje var trukket over hovedet. Selvom man vel altid kan løbe en fløj, så siger det en del om vores situation i gårsdagens udekamp i Tarup – den lille forstad i det vestlige Odense. En målmand, 6 markspillere og en halvskadet Jacob Brandt var alt hvad vi havde med. En blanding af sygdom, skader på andre hold mm. gjorde at vi måtte spille smalt. Det har vi gjort før og med succes. I går rakte det imidlertid lige præcis ikke. Men det var tæt og holdet skal have stor ros for at rykke sammen og kæmpe. Virkelig flot.

Starten var virkelig skidt. Kom bagud 6-1, men fik langsomt kæmpet os tilbage og var nede 15-14 ved pausen. 2. halvleg var tæt og vi var foran med 22-21. Men igen skiftede det. Problemer fik vi imidlertid da Tarup begyndte at mandsopdække en storspillende Rune Schmidt. Der havde vi lige 5 minutter med lidt panik. Her har vi noget og tænke over.
Med ét minut igen havde vi dog muligheden for at udligne, men igen var marginalerne ikke med os – til slut satsede vi og tabte med 30-28. Vi må erkende, at vi lige præcis i weekenden manglede for meget til at vi kunne opsøge og få marginalerne over på vores side. Men sikke en fight – og de unge drenge fik da ihvertfald bevist,  at der ikke er brug for en spillende træner på Deres hold.
mvh
Mose