Snæver sejr på Fyn

Snæver sejr på Fyn

Der er mange kampe på fyn, for 3.divisions herrerne og søndag tog de turen for sidste gang, da sydfynske Faaborg var værter, for det der skulle vise sig at blive et drabeligt opgør. Faaborg havde før kampen 22 point, mens vi havde 26. TM Tønder kommer til at slutte som tre eller fire, mens Faaborg slutter i det brede midterfelt og kan hverken rykke op eller ned. dette betød dog ikke at der ikke blev gået til makronerne, hvilket de mange udvisninger var et godt bevis på.

Morten Mose Pedersen fortæller: – “Den sidste lange tur til Fyn foregik søndag i lejet minibus. Pladsen i top 4 var sikret, men inden kampen ridsede jeg lige vores målsætning for de sidste 3 kampe op : at sikre rollen som det bedste hold i 3 div efter jul. Vi har kun tabt 2, men det kræver også at Kerteminde smider et enkelt. Det giver jo ingen medaljer at være det bedste hold i foråret, men selvforståelsen er jo også vigtigt. Viden om, at det lange seje træk gennem sæsonen har hjulpet.Faaborg er et meget ungt hold – ja det lyder utroligt, men faktisk med en gennemsnitsalder under de  ca. 21 vi nogen gange har stillet med. Et hold som, vi godt nok slog stort sidst, men som ellers har spillet lige op med alle tophold”.

– “I starten så det dog ud som om vi skulle løbe dem helt over. Vi kom let til chancer, forsvaret stod godt og dommerne viste den ene Faaborgspiller efter den anden ud. Vi burde have afgjort kampen i 1. halvleg. Imidlertid brændte vi chance på chance. Jeg tror vi blev lidt skødesløse ovenpå starten – det gik jo så let. Så efter at have været foran med 6, kom vi bagud med en enkelt ved pausen. 2. halvleg var tæt, dog med Faaborg som det hold der konstant var i front. Nu var det nemlig vores tur til at blive udvist. vi var flere gange nede med 2 og nogen gange 2 mand i undertal – det så sort ud. Her viste alle på holdet stor moral. Vi hang på med det yderste af neglene. Således havde Fåborg i de sidste 2 minutter både en helt fri kontra og et straffe. Mikkel Hansen, der stod hele kampen, var imidlertid aldeles fremragende i 2-3 afgørende situationer. Han stod solidt kampen igennem, som vores eneste målmand. Så det hele var med hiv og sving og så tæt , som vi havde regnet med. 25 sekunder før tid, fik Reinholdt scoret endnu engang fra højre fløj og vi kom foran for første gang i 2 halvleg. I det sidste angreb kom Faaborg ikke frem til noget og sejren på 27-28 var sikret”, slutter Morten Mose Petersen.

Nu mangler holdet 2 kampe som begge spilles i Tønderhallerne. På søndag den 26.marts klokken 16.00 kommer Tommerup som allerede er rykket ned og søndag den 2.april (lige efter førsteholdets kamp mod Otterup) spiller TMT 2 mod midterholdet DHG Odense 2, der henter langt de fleste point i egen rede. Om disse to kampe siger cheftræneren: – “Nu mangler vi 2 hjemmekampe og skal vi ende som forårets hold kræver det 2 sejre. Dem tror jeg også på”.