Pressemeddelse: TM Tønder Håndbold

Spændende højrefløj til TMT

TM Tønder har underskrevet en 2-årig kontrakt med Nikolai Aleksandrovietz, der tiltræder i klubben fra starten af den kommende sæson 2024-2025.

Klubben er i fuld gang med at sammensætte truppen frem mod den kommende sæson, og i den forbindelse er det glædeligt at kunne offentliggøre tilgangen af højre fløj Nikolai Aleksandrovietz. Han spiller i denne sæson for HC Odense i 1. division, hvor han er blandt holdets bærende kræfter. Han har tidligere været i både Otterup HK og SUS Nyborg.

Tilgangen af den 23-årige højre fløj glæder sportschef Steen Thomsen:

”Nikolai er en spiller, der trods sin unge alder, kommer til TM Tønder med en god erfaring fra 1.division. Han har i flere sæsoner spillet mange minutter på dette niveau, og vi er sikre på, at han med sine spidskompetencer og store vilje til at blive dygtigere, kan bidrage med mange elementer, både til kamp og træning. Nikolai udmærker sig i særdeleshed ved at være en rigtig målscorer, som virker forholdsvis direkte og målsøgende i sit spil, hvilket i indeværende sæson har givet sig udslag i 62 scoringer for HC Odense. Samtidig er han en to-vej-spiller, idet han besidder rigtig fine forsvarskompetencer, hvor han gerne bidrager med sin fysik, frækhed og gode blik for spillet, hvilket bl.a. resulterer i en række ”stjålne bolde”.

Endvidere glæder det Steen Thomsen, at Nikolai i lighed med majoriteten af den nuværende og kommende spillertrup har valgt at ville bosætte sig i Tønder kommune. Nikolai forventer således at ”flytte ind” i løbet af sommeren 2024, således at han sammen med den øvrige trup kan bidrage til det særdeles gode sammenhold der er på og omkring holdet. Derfor tag godt imod Nikolai, når i møder ham.

Nikolai Aleksandrovietz glæder sig til at komme til TM Tønder:
”Jeg har valgt TM Tønder, da jeg finder projektet meget spændende og jeg tror på, at jeg vil kunne bidrage positivt til den udvikling klubben er inde i. Jeg har sammen med Steen og Lars haft nogle gode samtaler. Blandt andet om klubbens målsætning om at skulle kæmpe med i den sjove ende af tabellen, hvilket passer godt med mine egne sportslige ambitioner. Jeg glæder mig bestemt også til at mærke den fantastiske stemning og opbakning som Tønder Hal 2 er kendt for. Samtidig glæder jeg mig også til at skulle flytte til Tønder, hvor der også vil være et plus i at jeg kommer tættere på min kæreste, som spiller håndbold syd for grænsen.

Er der spørgsmål til tilgangen af Nikolai Aleksandrovietz, så bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen på mobil 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold.