Spændende opgør venter i Århus

Spændende opgør venter i Århus

Århus HC har 21 point og TM Tønder har 19. Århus har spillet en kamp færre end os og er derfor tættere på 5.pladsen end vi er. Det ændrer dog ikke på at vinderen af søndagens kamp sætter sig på 5.pladsen, i hvert fald i en uge. Det gamle HEI,Skæring der er blevet til Århus HC er den østjyskes hovedstads nye storsatsning, som hurtigst muligt skal i ligaen. I deres første 19 kampe er 7 kampe endt med etmåls sejr eller nederlag. Tre gange har forskellen været to mål, mens det fire gange har været tre mål til forskel. Det vidner om at de spiller tætte kampe og sådan en kan også forventes på søndag.

Inden sæsonen blev Jens Fredsgaard hentet ind til målet og rammer han en god dag, kan han afgøre kampe. Ligeledes blev Chris Jørgensen hentet ind og han har udfyldt rollen som playmaker. Ofte er han mere en enmandshær end han er playmaker, men det er han til gengæld også dygtig til og med 113 mål har han scoret mere end dobbelt så mange mål som Nicolaj Mogensen, som er holdets næstmest scorende spiller. I kampen i Tønder syntes vi at vi havde godt styr på Chris, der så alligevel scorede fem gange.

TM Tønder er lige som århus HC relativt sikre på at der i næste sæson står 1.division på menuen, men det betyder ikke at vi ikke går efter at vinde kampene, således også kampen i Århus. Vi har haft problemer med hold der dækker op med meget fysik, som TSØ, Rækker Mølle og Grindsted. Århus ligger nok lidt bedre til os, men det er et godt hold og det bliver rigtigt svært at tage point med hjem fra Skæringhallen. Bookmakerne har hjemmeholdet som favorit, så vi kan bare gå på banen og spille frit, og vi plejer vi jo at spille de bedste kampe når vi er underdogs.

Det er desvære ikke muligt at streame fra Skæringhallen, via tophåndboldapp’en, men TMT Red Support har plads i deres bus fra Agerskov Turisfart, og det kan du læse mere om her.