Spændende venstrefløj til TMT

Spændende venstrefløj til TMT

TM Tønder Håndbold har sikret sig en to-årig aftale med den færøske landsholdsspiller Sjúrdur Olsen. Den 24-årige venstre fløj tiltræder i klubben, når den nye sæson starter op.

Klubben får i den kommende sæson tiltag af endnu en færøsk landsholdsspiller, når Sjurdur Olsen tiltræder i TM Tønder. Sjurdur er født og opvokset på Færøerne, hvor han de seneste sæsoner har spillet for det færøske mesterhold, Vestmanna IF. Sjurdur Olsen har spillet mange kampe på diverse ungdomslandshold, og 10 landskampe på A-landsholdet.

TM Tønders cheftræner, Michael Wollesen, ser frem til at få endnu en spiller på venstre fløj:
”Da muligheden med Sjurdur opstod, var vi ikke sene til at handle. Sjurdur er en meget spændende spiller, der både har kompetencer i den defensive samt offensive del. Han er utrolig forudseende og bevægelig i sit forsvarsspil, hvor han både erobrer mange bolde samt trækker mange angrebsfejl. Derudover er han enormt hurtig, og han vil blive et farligt våben i vores kontraspil. Slutteligt er han meget adræt og utrolig afslutningssikker. Jeg er sikker på, at Jesper og Sjurdur vil komplimentere hinanden godt på venstre fløj.”

Sjurdur Olsen glæder sig til at skulle tørne ud for TM Tønder i de kommende to sæsoner:
”TM Tønder er en klub med ambitioner, og et stærkt træningsmiljø, hvor mange talenter har udviklet sig positivt. Jeg håber at kunne bidrage til gode resultater, og samtidig tage næste step i udviklingen som håndboldspiller og person. Da muligheden bød sig med TM Tønder tog jeg udfordringen op og ser det som en oplagt mulighed for at prøve kræfter på et højere niveau. Tønder er en by hvor håndbolden betyder meget, og jeg flytter da også til Tønder for at få klubben og byen helt ind under huden. Jeg er en spiller som vil kæmpe alt hvad jeg kan for TM Tønder Håndbold og glæder mig til at begynde og ikke mindst spille foran de mange tilskuere i Tønder Hal 2”.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, TM Tønder Håndbold