Sparekassen Bredebro: TM Tønder repræsenterer spot on vores værdier

Som fyrtårn tiltrækker klubben unge til området med alle de positive sideeffekter der følger med, når flere flytter til byen og får øjnene op for mulighederne i området
Sparekassen Bredebro er projekt 26 partner

Sparekassen Bredebro: TM Tønder repræsenterer spot on vores værdier

Direktør for Sparekassen Bredebro Keld Riddersholm Nielsen har tre klare grunde til, at Sparekassen har valgt at blive en af TM Tønders Projekt 26 Partnere:

”TMT er et fyrtårn for området i stil med Tønder Festival, klubben repræsenterer spot on vores værdier og så har klubben gennemgået en professionalisering. Det synes vi godt om.”

Sparekassen lægger stor vægt på at tilbyde børn og unge en lang række aktiviteter som f.eks. standup, gokart kørsel, hoppeborge og et traditionsrigt fodboldstævne op til jul.

”Det gør vi for at gøre vores område attraktivt for unge og give dem en god relation til kommunen. Det samme gør TM Tønder. Som fyrtårn tiltrækker klubben unge til området med alle de positive sideeffekter der følger med, når flere flytter til byen og får øjnene op for mulighederne i området. Det gælder både de spillere, der flytter til kommunen og andre unge, der gennem elitehåndbolden får interesse for vores område”, siger Keld Riddersholm Nielsen.

Direktøren har fulgt klubbens udvikling og glæder sig over den udvikling, han ser:

”Der er kommet nogle mennesker ind i bestyrelsen, som tager hånd om udviklingen af klubben. Klubben er midt i en spændende proces og der er sat en meget positiv retning, som vi gerne vil bakke op om. Vi håber selvfølgelig, at de ambitiøse sportslige mål bliver opfyldt, men for os er indsatsen for at tiltrække unge til området gennem en kombination af sport, uddannelse og arbejde det vigtigste. Det er det, der driver os”, understreger Keld Riddersholm Nielsen.

Som Projekt 26 Partner har Sparekassen Bredebro forpligtet sig som sponsor over en årrække.

”Vi har stor forståelse for, at klubben gerne vil have mulighed for at planlægge over en længere
periode og har derfor købt ind på en flerårig aftale”, siger direktør Keld Riddersholm Nielsen.