Spellerberg kommer til Tønder

Spellerberg kommer til Tønder

HØJ Håndbold er på revancetogt, når de gæster Tønderhal 2 på lørdag klokken 15.00. Sidst de to hold krydsede klinger var HØJ inde i en dårlig stime, og det udnyttede TM Tønder til, højst overraskende at vinde 29-30 i Jyllinge. Siden er det dog gået bedre for HØJ, og inden sidste uges nederlag mod Ajax havde de vundet syv kampe i træk. Nu er situationen sådan at de skal hente tre point på formstærke Ajax for at komme i oprykningsspillet og Ajax har et ganske nemt program tilbage, så HØJ har nok indset at næste år også bliver i 1.division.

Tidligere på ugen blev det fastslået at ingen rykker ned fra 1.division. Den afgørelse kunne vi godt have ventet lidt med at få, for med den forsvandt intensiteten for bundholdene. Ingen ved om f.eks. TM Tønder vil give det sidste som der skal til for at slå et hold som HØJ. De scorer rigtig mange mål, men lukker næsten lige så mange ind. Skal TM Tønder slå dem en gang til, skal vi nok op og score over 30 mål.

Kampen spilles som sagt på lørdag klokken 15. Vi streamer naturligvis kampen og håber at de unge TMT drenge går benhårdt efter sejren. Vi kan godt bevare målsætningen med at holde tre hold bag os, og det skal vi ud og kæmpe for. Sammen er vi stærke.