Stærk oprykker kommer til Tønder

Stærk oprykker kommer til Tønder

Efter ni runder ligger TM Tønder nummer 6 med 9 point, mens Odder ligger på 10.pladsen med 6 point. Forskellen på de to hold er dermed ikke kæmpestor. Odder startede sæsonen med en flot hjemmesejr over Sydhavsøerne og den blev fulgt flot op, i hvert fald i hjemmekampene. Efter 5 runder var status således 3 hjemmesejre og 2 udebane nederlag. Siden fulgte det svære program mod HCM, Grindsted, Ajax og HØJ, så status for Odder er at de har tabt de seneste fire kampe, men især den seneste, hjemme mod HØJ spillede de en flot kamp.

På topscorerlisten i Odder finder man Rasmus Bundgaard Larsen med 68 mål. Han har formået at score både 11 og 14 mål, så rammer han en god dag kan han være vældig besværlig. Det samme kan man sige om Frederik Damgaard og Lasse Rosendahl, der sagtens kan sende 6-8 mål i kassen på en god dag. Sammenlagt scorer de dog ikke så mange mål som TMT, der har scoret 30 mål flere end Odder indtil nu.

TM Tønder scorer rigtig mange mål og er det næstmest scorende hold i rækken og det er også nødvendigt, for kun Odense og FIF har lukket flere mål ind end os. Om holdet i de 14 kampfrie dage har fået mere styr på forsvaret, så vi også kan vinde når vi scorer under 30 mål, får vi måske lidt mere viden om på lørdag klokken 14.00, når der fløjtes op til en spændende kamp mod Odder i Tønderhal 2. Skal vi holde trit med de 5 forreste i tabellen skal vi have to point mod Odder og det kræver en koncentreret indsats hele vejen rundt. I den tætte 1.division vinder man ingenting ved at undervurdere sin modstander.

Du kan hjælpe drengene ved at møde op og give den fuld gas på sidelinien. Sammen er vi stærke.