Stærkt slutspurt rakte ikke

625 tilskuere havde fundet vejen til Tønderhallerne fredag aften, inklusive en lille flok fra Grindsted, samt volleyballspillere fra St.Pauli, Hamburg der flot deltog i opbakningen af TMT. Desværre var det gæsterne fra Grindsted der var mest klar fra start. TM Tønder der havde chancen for endelig at vise sig frem for en nogenlunde fyldt hal, optrådte helt uden gejst og vildskab i begge ender af banen.

Det betød at Grindsteds forsvar ikke rigtigt blev udfordret og i angrebet løb de bare igennem og kunne afslutte fra seks meter. Efter 7 angreb havde Grindsted scoret 7 mål og førte 2-7 og Michael Wollesen måtte tage timeout. Det hjalp ikke synderligt og efter 11 minutter stod der 3-10 inden Thomas Clausen med tre mål i streg skabte fornyet håb. Grindsted spillede dog noget nær den perfekte 1.halvleg, godt hjulpet af et TMT hold uden gnist. Vi scorede ikke de sidste 8 minutter af halvlegen og på tavlen stod der 11-20 efter 30 minutter.

En peptalk i pausen skulle vende det hele, men de første 6.28 minutter af 2.halvleg blev tabt 1-5 og tavlen viste 12-25. En rigtig snitter var på vej for det unge TMT mandskab. Men efter endnu en timeout, den sidste af Michael Wollesen vendte det hele på hovedet. Drengene viste publikum hvad de kan når de er aller bedst. Grindsted blev totalt udstillet. Forsvaret stod godt, Andreas Haagen tog boldene og der blev løbet. TMT gik fra 12-25 til 20-26 på 8 minutter.

Hallen vågnede i den grad op og TM Tønder fortsatte jagten på Grindsted. Kristoffer Vestergaard begyndte at score på sine skud, Anton Filtenborg var skarp i kontrafasen og Andreas Hampe var godt skydende. Rolf Ravn blev udvist for en forfærdelig tackling på Teis Horn der blev skadet i situationen. Desværre scorede vi ikke på straffekastet, men til gengæld scorede Andreas Haagen på tomt mål. Jagten fortsatte og Wolle sendte to mand op og mandsopdække de skudstærke Daniel Jørgensen og Bjarke Nybo. Grindsted panikkede i den taktik og vi vandt den sidste periode 6-1. Desværre var der ikke tid nok til at nå helt op. Til sidst kunne man så ærgre sig over et brændt straffekast, en afslutning mod tomt mål, som keeperen løb ind og reddede med det yderste af neglene og et langt udkast til Jesper Redlefsen, som en Grindstedspiller fik fat i. Tre tilfælde hvor medgangen manglede.

De sidste 22 minutter minutter blev vundet med imponerende 18-7 og det skal vi tage med videre, men vi skal være klar fra start, især når vi står over for en oprykningskandidat som Grindsted.