Stor udfordring venter for TMT

Stor udfordring venter for TMT

Fredag aften stempler Skive FH ind i Tønderhal 2, og Skive er om nogen et hold der på alle områder hører hjemme i ligaen. Skive opruster hele tiden og står med en trup, hvor de er dobbelt besat med kvalitetspillere på alle pladser. De har også handlet ind i Tønder et par gange og i næste sæson spiller Benjamin Holm for Skive FH.

Når Skive rammer sit topniveau er der absolut ingen i 1.division der kan slå dem. Det fik Nordsjælland at mærke sidst i november, da Skive vandt 34-33 i Nordsjælland. Indimellem smider de dog også dumme point og har f.eks. spillet uafgjort hjemme mod Otterup og kun fået 1 point over to kampe mod Midtjylland og så fik de en gedigen røvfuld, da de tabte 40-30 i Grindsted.

I det omvendte opgør mellem Skive og TMT spillede vi en flot 1.halvleg og der stod 17-17 ved pausen. Efter pausen viste Skive dog klassen og vandt 32-25. Hvordan vi skal tackle oprykningskandidaterne fra Skive, får vi at se fredag aften klokken 19.00, hvor vi livestreamer, så i kan se med hjemme fra stuerne. Nemt bliver det ikke, Skive er i den grad favoritter og har ikke råd til at dumme sig, hvis de vil i ligaen.

HUSK! at købe støttebilletter og deltag i lodtrækningen om Tapas for 2 personer fra Klosterbageriet.