Der bliver gang i den på søndag

Super søndag i Tønderhallerne

Søndag kommer  det til at summe med håndboldspillere i Tønderhallerne. Der vil være masser af håndbold i tre haller, mens den sidste hal er afsat til et fodboldstævne. Og de morgenfriske U9 drenge og piger, som vi ser på ovenstående foto starter i hal 4, allerede klokken 9.00. Her spilles en stævneturnering med i alt 10 kampe i både A og B-rækken. Dette slutter omkring 14 tiden.

I Hal 1 er der bold for ungdomsrækkerne i U13, U15 og U17 rækkerne for både drenge og piger. her startes der op klokken 11.00 og der sluttes af med U17 drenge 2.division klokken 16.15.

I hal 2 er der tre kampe, startende klokken 12.30 med en U19, 1.divisions kamp mellem TMT og Odense. Det er den absolut sidste kamp i denne række og der er så tæt i rækken af vinderen vinder puljen, mens taberen slutter under stregen. Ved uafgjort slutter fire af de fem hold på samme point og her skulle Ribe HK stå dårligst stillet i indbyrdes kampe. Det kan godt blive en dramatisk kamp, som bare SKAL ses.

Klokken 13.45 er der Fanzone i klatrerummet, hvor TMT Red Support får besøg af Mads Hoxer fra Aalborg Håndbold og Lars Krarup. https://tmtredsupport.dk/mads-hoxer-kommer-i-fanzonen-paa-soendag/

Og klokken 15.00 er så 1.divisionskamp mellem TM Tønder og Elitesport Vendsyssel, inden der klokken 17.00 er lokalopgør i 3.division, hvor TM Tønder 2 tager imod Rødekro-Åbenrå.

Så glæd jer til en super søndag i Tønderhallerne. sammen er vi stærke og vi håber at mange af de unge mennesker finder tid til at kigge ind i hal 2 for at give 1.div. Herrerne lidt opbakning, fra klokken 15.00.