Svær hjemmekamp

Svær hjemmekamp

Endnu en af de helt store opgaver venter TMT drengene, når Grindsted kommer forbi fredag aften klokken 19.30. Grindsted er på rekordtid blevet oprykningskandidat i 1.division sammen med HCM, HØJ og Ajax. I første runde vandt GGIF hjemme over HCM, men de sidste to kampe er tabt til henholdsvis Ajax og HØJ. Det har således været et svært program de har været igennem og de 4 point de har hentet kan betegnes som relativt tilfredsstillende. Mod TM Tønder vil de være KÆMPE favoritter, hvilket de også viste, da de slog os med 12 mål i en træningskamp.

Hos Grindsted er det især bagkæden der skal lukkes ned. De har ikke en enkelt profil, så målene bliver godt fordelt. På topscorerlisten har de Frederik Nielsen: 18 mål og Daniel Jørgensen: 17 mål. Generelt er de dog stærke fra alle pladser og vores chance er at komme til at løbe med deres forsvar og få dem i ubalance.

Selv om modstanderne er store favoritter, så er TM Tønder et hold der strutter af selvtillid, til trods for at holdet tabte i Herning. Præstationen var rigtig god i 50 minutter og kan vi præstere på samme niveau mod Grindsted og gerne i alle 60 minutter, så er vi bestemt ikke chanceløse. En sejr mod en af de fire store, er lige hvad holdet mangler for at gøre sæsonstarten ferfekt.

Drengene har derfor brug for al den hjælp de kan få, fredag aften klokken 19.30, så kom ned i hallen og gør dit bedste, for at TM Tønder kan tage en rigtig god skalp og sætte to af de rigtig sjove point på kontoen. Sammen er vi stærke, så lad os lige vise modstanderne at vi her i Tønder er en fantastisk enhed, der står sammen om vores hold, vi er fightere i vestenvind.

Kan du slet ikke vente til fredag, så kan du allerede i aften (torsdag) klokken 20.00 se vore stærke u19 drenge i aktion, hvor de starter sæsonen op mod det nysammensatte hold Sønderborg/Haderslev, i 1.division. Vort 2.hold der spiller 3.division spiller søndag klokken 14.00 mod Kolding IF 2.