Taktisk sejr

Efter 5 minutter var stillingen 2-2 i Roskilde, men på bare to minutter bragte Roskilde sig foran 5-2. Vi fik lavet nogle fejl i angrebet og forsvarsmæssigt kunne vi ikke få stoppet Roskildes Rasmus Skytte, der scorede tre af de første fem mål, med flotte skud udefra. Vi fik dog hurtigt svaret igen og efter 10 minutter kunne Kristoffer Vestergaard score sit tredie mål til stillingen 6-5 til hjemmeholdet.

Kampen var herefter særdeles tæt og med to mål i streg kunne Sjúdur Olsen bringe TMT i front for første gang. På tavlen stod der nu 8-9 i vores favør. Vi havde stadig problemer med skud udefra og Jasper Jacobsen fra Roskilde scorede tre mål på to minutter og bragte Roskilde foran 12-11.

Det fik Michael Wollesen til at kalde holdet til timeout. Jonas Wilde kom ind i målet og han startede med at tage et straffekast og der var meget mere i vente fra ham, skulle det vise sig. Thomas Clausen og Kristoffer Vestergaard scorede halvlegens to sidste mål og TMT kunne gå til pause med en 13-14 føring og en god fornemmelse.

TMT var efter pausen i teten og skiftevis foran med et og to mål. Efter 41 minutter fik Roskilde udlignet og Michael Wollesen kaldte igen til timeout. TMT gik i 7-6 og startede med at indkassere en scoring i tomt mål, samt en udvisning til Thomas Clausen. Ved 21-21 blev vi igen fuldtallige og fortsatte 7-6 spillet, som gav det ekstra plads til Kristoffer Vestergaard, der med tre scoringer var medvirkende til at TM Tønder kunne bringe sig foran 22-26 med otte minutter tilbage.

Også Jonas Wilde gjorde sig bemærket med den ene klasseredning efter den anden, og han fik bestemt også Red Support op i et højere gear. Kampen syntes afgjort, da Teis Horn fik en tynd udvisning af de ellers udmærkede dommere og han fik så brokket sig til yderligere to minutter. Det første minut udnyttede Roskilde til at komme på 24-26, men så tog Kristoffer Vestergaard og Niclas Buch fat i den ene ende, samtidig med at Jonas Wilde lukkede helt ned i den anden. De sidste tre minutter af udvisningen blev således vundet 3-0 og Roskilde fik så lov til at pynte lidt på resultatet, med to scoringer til sidst. 26-29 blev resultatet i Roskilde.

Kampafgørende blev ikke mindst Jonas Wilde med 15 super redninger, Kristoffer Vestergaard med 13 mål og 7 assist, samt Sjúdur Olsen der med 6 scoringer var stærk fra fløjen.