Tirsdag spilles første træningskamp

Tirsdag spilles første træningskamp

Vi skal have det nye TMT hold spillet sammen og det begynder vi med tirsdag aften klokken 19.00 i Lynghallen i Grindsted, hvor Grindsted GIF tager imod TM Tønder i den for begge hold første træningskamp i sæsonen.

Grindsted var oprykker i forgangne sæson og der var store forventninger til dem, forventninger som de levede fuldt op til på egen hjemmebane, mens udebanestatistikken med 4 sejre og 9 nederlag nok skal forbedres hvis de skal forbedre sidste sæsons 7.plads. I pausen har Grindsted måttet sige farvel til deres målfarlige højrefløj, Nikolaj Svalastog, ligesom tidligere TMT spiller Nikolai Keller er stoppet. Det samme er Rune Norup og Sune Skovsen.

Når det så er sagt, så har Grindsted handlet rigtigt fornuftigt ind. Fra Skanderborgs stærke ungdomsafdeling kommer Anton Rosenkilde, Frederik Skovgaard og Jacob Villemoes Larsen. Nicolai Witt kommer fra HCM, Tobias Rasmussen fra Nordsjælland og Alexander Selmar fra Haslum. Dermed står Grindsted godt rustet til den svære sæson 2 i 1.division, så det bliver en hård modstander vi skal op imod i første træningskamp.

TM Tønder har også haft travlt med at sætte en ny trup sammen og vi ser frem til at kunne spille med en god bredde og kunne skifte meget ud, uden at miste kvalitet. Målsætningen og forventningen er da også at vi tager et stort hop opad i tabellen i forhold til de to seneste sæsonner. Er du også spændt på at se de nye, men ikke lige har planlagt en tirsdag aften i Grindsted, så glæd dig til lørdag, hvor vi hjemme i Tønderhallerne tager i mod Otterup. Til den kamp skulle vi gerne skabe noget stemning med publikum og Red Support har også meldt deres ankomst. Mere om den kamp følger senere på ugen, men glæd jer.