Pressemeddelse: TM Tønder Håndbold

TM Tønder henter fløj i Vendsyssel
TM Tønder Håndbold har med virkning fra den kommende sæson, skrevet kontrakt med højrefløjen Jonas Nielsen, der kommer til klubben efter en flot sæson i Elitesport Vendsyssel Håndbold.

Det vækker glæde hos sportschef Steen Thomsen, at det er lykkes at tilknytte højrefløjen Jonas Nielsen på en 2-årig kontrakt i TM Tønder. En spiller, der ifølge Steen Thomsen passer perfekt ind i spilkonceptet, og ikke mindst en spiller med de helt rigtige værdier:
”Efter Anton Filtenborg meldte ud, at han stoppede i klubben efter denne sæson, har vi været på jagt efter fuldgode erstatninger, ligesom vi har haft et ønske om at tilknytte mindst to kvalificerede spillere på alle pladserne. Denne opgave er nu løst, idet vi nu på højre fløj har skrevet kontrakt med talentfulde Jonas Nielsen, som kommer til klubben fra en af vores kollegaklubber i 1. division, Elitesport Vendsyssel Håndbold. Jonas var ikke med i det første indbyrdes opgør i denne sæson, men i vores kamp mod Vendsyssel i Tønder Hal 2 imponerede han med sin speed, teknik, blik for spillet og afslutningsteknik. Han er således også den næstmest scorende spiller fra Vendsyssel i indeværende sæson, hvor han sluttede på 103 scoringer i 23 kampe. Ud over at være en god afslutter i det etablerede spil og på straffekast, så dækker han godt op, og vi vil derfor kunne udnytte hans speed i kontrafasen. Gennem vore samtaler med Jonas er vi ikke tvivl om, at vi tilknytter en spiller, der brænder for at blive dygtigere, og med hans vilje og talent både på og uden for banen, så er jeg sikker på, at han bliver en gevinst for TM Tønder de næste to sæsoner. Samtidig er Jonas en spiller med en god udstråling, som jeg er sikker på kommer til at begejstre tilskuerne i Tønder Hal 2.”

Jonas Nielsen er 22 år gammel, og han glæder sig til at komme til Tønder, hvor han både ser frem til at udvikle sig som håndboldspiller og på det personlige plan:
”Jeg betragter det helt sikkert som et step opad i min karriere, at jeg nu i de kommende to sæsoner skal tørne ud for TM Tønder Håndbold. Jeg ser TM Tønder som en spændende klub, hvor truppen består af mange unge spillere, som brænder for at blive dygtigere. Samtidig er der nogle erfarne profiler, som man kan lære af både på og udenfor banen. Klubben har et stærkt træningsmiljø, en dygtig træner og en god organisation, som jeg ser meget frem til at blive en del af. Og så glæder jeg mig helt vildt til at få hjemmebane i Tønder Hal 2. Det har altid været den mest ”frygtede” udebane i 1. division, så det bliver fedt at få det entusiastiske hjemmepublikum på ens side. Jeg er sikker på, at jeg både som person, og håndboldmæssigt, vil passe godt ind i TM Tønder Håndbold.”

Er der spørgsmål til tilgangen af så bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen på mobil 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold.
Jonas Nielsen (11) ser til, mens Carl Søndergaard bryder igennem.