TM Tønder møder Hollandske mestre

TM Tønder møder Hollandske mestre

I dag er drengene sendt hjem fra træningslejren på Rømø og i morgen venter en hel almindelig dag med arbejde, skole etc. Allerede mandag aften står der så håndbold på programmet igen, når truppen stempler ind i Vejen Idrætcenter, hvor de Hollandske mestre fra Aalsmeer er på træningslejr.

Vi har tidligere mødt Aalsmeer i en træningskamp. For tre år siden, da vi netop var rykket ud af ligaen mødtes vi i Skærbæk, hvor vi spillede en strålende kamp og vandt 32-25 efter 18-12 ved pausen. Der er dog sket meget i de tre år der er gået, ikke mindst i TMT, hvor vi af to omgange har været igang med at genopbygge holdet med nye unge spillere.

Aalsmeer spillede tre finalekampe om det hollandske mesterskab, mod Limburg Lions, der vandt puljen i slutspillet og derfor havde hjemmekamp i finale et og tre. Alle tre kampe endte dog med udesejre og Aalsmeer kunne løfte pokalen efter en 27-23 sejr i den sidste kamp. Før finaleserien havde Aalsmeer skullet kigge mere end to år baglæns, for at finde den sidste indbyrdes sejr, så det var en flot skalp til mandagens modstander i Vejen.

TM Tønder har som sagt brugt weekenden på Rømø, hvor holdet, der er ved at finde rigtigt fint sammen, både spillemæssigt og socialt, har fået lært hindanden endnu bedre at kende. Det går bestemt i den rigtige retning, og kampen i Vejen skal vise om udviklingen fortsætter i den rigtige retning. Og hvorfor skulle den ikke det?

Sammen er vi stærke!