TM Tønder smed sejren i Skæring

Torben Lund

Der var blot en 6.plads på spil i Skæringhallen, da TM Tønder var på besøg hos Århus HC. Det var dog svært at se, for det var to top tændte hold, der gav hinanden en rigtig flot kamp, med god fysik i forsvarene, stærke keepere og fart i benene.

TM Tønder startede dog ud med et par tekniske fejl og det udnyttede værterne til at bringe sig foran med 3-0. TM Tønder var dog lige så kyniske, da Århus efterfølgende lavede et par fejl og så stod der 3-3. Det var dog århus der havde fat i styrepinden og var flere gange foran med tre mål, senest ved 11-8. Magnus Siim tog godt fra og med fire mål i træk vendte TMT kampen og kom foran 11-12. Ind i mellem diskede Jens Fredgaard op med de mest vanvittige redninger og trods 14-16 føring, måtte vi nøjes med 16-16 ved pausen.

Efter pausen scorede Århus først, men 3.30 minut senere stod der 17-20 på tavlen i TM tønders favør. Århus forsvaret var ofte udfordret af TM Tønders hurtige fødder og begik i alt 6 straffekast, som Rune Schrøder alle satte ind med stor sikkerhed. TM Tønder fik sin første firemålsføring ved 18-22, men et par redninger af Fredgaard og så stod der 24-25. De straffede vore fejl, med stor kynisme. Århus fik udlignet til 27-27 på et straffekast, der samtidig gav to minutter til Anton Filtenborg. En kontroversiel kendelse, da der nok burde have været dømt angrebsfejl. Det fik dog næppe betydning for kampen og da Nicolai Snogdal bragte TMT foran 28-29 med godt to minutter tilbage lugtede det af point til TMT. Sådan gik det desværre ikke. Århus scorede de sidste tre mål og kunne juble over en sejr på 31-29. Ærgerligt, fordi der var chancer for at lukke kampen, da vi førte med fire mål, midtvejs i 2.halvleg, men kampen havde trods alt ikke den store betydning, så vi kommer hurtigt videre.

Nu ser vi frem mod at afslutte kampen med en fed pokalkamp.