TM Tønder taber til Oliver Larsen

Det er længe siden der har været 925 tilskuere i Tønderhal 2, men med Spinningsarrangement og foreningsdelens fantastiske røde mur, samt en topkamp mellem 2 formstærke hold på programmet, var det netop det antal tilskuere der var mødt op. Og med TM Tønder angribende ned mod den røde mur fra kampens start, var det et toptændt mandskab der løb på banen.

Og det kunne ses på måltavlen, hvor TM Tønder kom foran med 6-4 efter 10 minutter. Her fik gæsternes målmand Oliver Larsen fat og de næste fire minutter blev tabt 0-4. TM Tønder fik kontakt ved 9-9, men Larsen ville det anderledes, lukkede ned og sørgede for TSØ føring på 10-15. Den så ud til at blive svær at vende.

Fra starten af 2.halvleg blev der byttet mål og tavlen sagde 13-18. Herfra begyndte Andreas Meyer at få fat i TMT målet og langsomt begyndte vi at komme tættere på. Det blev 16-18 og det blev 18-19. TSØ’s angrebsspil bar præg af at de var trætte og det var kun et spørgsmål om hvornår TMT skulle tage føringen. Den kom otte minutter før tid, da Kasper Skov sendte et straffekast i mål til 22-21. TSØ var gået i 7-6 uden at angrebsspillet var blevet bedre, men hvad Oliver Larsen præsterede i TSØ målet de sidste 8 minutter, det må man tage hatten af for. Den ene fantastiske redning fulgte den anden og så vendte kampen endnu engang og kun Kasper Skov til 23-23 og Carl Søndergaard til 24-25 formåede at score i de sidste 8 minutter. Det var ikke nok og TMT tabte til slut 24-27.

Det var et skuffende resultat, fordi vi var så meget bedre i 2.halvleg at vi skulle have vundet kampen, men der var altså lige ham Oliver Larsen, som vi desværre fik skudt i gang. Dog skal det siges at det var en flot håndboldkamp i en fed kulisse.