Fløjfest i Klosterhallen

TM Tønder videre i Santandercuppen

Der var lagt op til fest i Klosterhallen onsdag aften. Siddepladserne var stort set fyldt, så et slag på tasken, så var der vel omkring 600 fremmødte. Og Øster Højst havde gjort klar til festen med speak, musik og bar i hjørnet, der manglede absolut ingenting.

For TM Tønders vedkommende var der kampfri dag til Kasper Knudsen og Kasper Skov, samt de skadede Mickey og Troels.

TM Tønder lagde for land med en scoring af Carl Søndergaard og da Øster Højst fik udlignet på et straffekast fik de vel nok dagens største brøl af de fremmødte hjemmebane tilskuere. Men så gik det også stærkt. Rune Schrøder bankede tre mål ind, Anton Filtenborg fire og Mathias Nikolajsen to. Ja og så stod der 1-14 på tavlen og de tre nævnte kunne sammen med Balsby holde fyraften og sætte sig på bænken. Nikolai Snogdal, Magnus Poulsen og Nick Bøg sørgede for 4-19 og Øster Højst tog timeout.

Nu var Snogdal dog varm og det samme var Magnus Poulsen på den anden fløj. Fem mål af de to og 4-25 på tavlen, efterfulgt af et mål til hjemmeholdet. Ved pausen stod der 5-26 og Meyer havde en redningsprocent på knap 71, så de hårdt kæmpende Øster Højst drenge havde haft nok at slås med.

Fra starten af 2.halvleg var hjemmeholdet bedre i deres returløb, hvilket fik lukket vores kontrafase lidt ned for en stund. Reduceringsmålet til 7-32 var en rigtigt flot udført skruebold, uden chance for Magnus Siim, der stod i 2.halvleg. Trætheden var dog til at få øje på hos serie 1 holdet og de kunne slet ikke styre lynhurtige Snogdal der bød ind med tre mål i træk til stillingen 9-38. Også Magnus Poulsen fra U-19 holdet diskede op med lækre mål og til slut måtte de hård kæmpende Øster Højst drenge bare erkende at slutresultatet på 10-47 bare er den forskel der er på serie 1 og 1.division.

Sejren skulle selvfølgelig fejres med sejrssang med TMT Red Support, og Øster Højst sangen skabte stor morskab hos spillerne fra Øster Højst, inden der var fællesfotografering, med de to hold. Øster Højst kæmpede flot med alt hvad de havde og føromtalte skruebold, samt flotte redninger af deres keepere, blev der absolut også lagt mærke til.