TM Tønders bredde var point værd i mandfolkepræstation i Jyllinge

HØJ Elite har to bagspillere af meget høj klasse, Lucas Garsdal og Marcus Stroustrup. De er rigtig dygtige og trækker Simen Schønningen og Mathias Nikolajsen med op i niveau. Disse 4 bagspillere scorede tilsammen 24 mål mod TM Tønder, søndag eftermiddag. Til gengæld har TM Tønder en fremragende bredde og hele 11 TMT spillere kom på måltavlen, otte af disse scorede 3 eller 4 mål. Dette scenarie for de to hold gav en meget flot angrebskamp med masser af mål.

TM Tønder kom rigtig godt fra land og efter otte minutter stod der 4-6 på tavlen i vores favør. Med to minutters mellemrum røg  Carl Søndergaard og Kasper Knudsen ud i to minutter og disse fire minutter udnyttede HØJ til at få udlignet til 6-6. Der manglede redninger i begge ender, da der blev spillet rigtig flot angrebsspil. Afslutningerne havde kvalitet og lidt over halvvejs kunne HØJ for første gang bringe sig i front ved 10-9. Holdene skiftedes til at score mål herfra og ingen føringer var større end et enkelt mål. Med to mål i træk, var det dog TMT der sluttede bedst af og kunne gå til pause med en føring på 17-18.

Efter pausen bragte Nick Bøg, TMT i front med to og Kasper Skov der ikke spillede meget, var usvigelig sikker på straffekast, og bragte TMT foran med 19-22. Nu lugtede det for alvor af point, men 3,30 minut senere stod der 24-23 i den underholdende kamp. Der blev nu taget godt fat i de to forsvar og modsat 1.halvleg gav dommerne lov efter pausen, hvilket bestemt klædte kampen. Balsby bragte TMT i front med 26-27 og 13 minutter tilbage. Kasper Skov bragte TMT i front med to og Sune Skovsen fulgte op med målet til 28-30 og 7:30 tilbage på uret. Intet var afgjort og en dramatisk afgørlse på kampen ventede. Andreas Meyer diskede op med flotte redninger og HØJ satte Frank Mikkelsen tilbage i målet, til trods for en bleg indsats fra ham, men han har normalt det der skal til i sådan en slutfase.

Høj fik igen vendt stillingen og kom foran med 32-31. Mathias Nikolajsen udlignede med et minut igen. Med 10 sekunder tilbage får HØJ så straffekast, scorer og Lars Krarup trykker på timeoutknappen. Otte sekunder har TMT til at få udlignet og skal starte fra midterlinien, naturligvis 7-6. Et par afleveringer og bolden ryger ud til Rune Schrøder på venstre back. HØJ forventer naturligvis et skud fra Rune, der istedet sender bolden hen over alle og lige i hænderne på en fri Anton Filtenborg. Frank Mikkelsen kommer ud af målet og nærmest liggende lopper Anton bolden over keeperen og ind i lang hjørne. Frank Mikkelsen kigger forvirret rundt, men det hjælper ikke, bolden ligger i målet og hele truppen danser rundt, som havde de lige sikret sig oprykningen. Det havde de ikke, men til trods for at vi godt kunne have vundet kampen, set over 60 minutter, ikke mindst de sidste 30, så var det altså nøgternt set os der vandt et point til sidst.

Og det er vigtigt at vi endnu engang viser, at vi er lige så gode som de andre tophold og nu spiller lige op med dem vi tabte klart til før jul. Vi har rykket os mere end noget andet hold i denne række og uanset om vi slutter nummer 5,6 eller 7, så slutter vi altså sæsonen med et sted mellem 30 og 34 point. I sidste sæson var 34 point nok til en 2.plads, men i denne sæson er rækken knækket på midten og topholdene har derfor fået flere point ud af anstrengelserne. Vi er rigtig tilfredse med pointhøsten i sæson et, med dette hold og ser fremad og opad.

Og sidst, men ikke mindst, skal der lyde endnu en kæmpe tak til TMT Red Support. Der var udsolgt i Jyllinge, men det var vores supportere der styrede slagets gang fra sidelinien. Fremragende, bare fremragende 🙂