TMT 2 banker topholdet

De unge drenge på 3. div havde søndag besøg af rækkens tophold Nyborg. Når jeg skriver unge så skal det forstås som en flok drenge under 21 – nej holdt, vi havde Jesper Redlefsen med som alderspræsident. Jesper vender vi tilbage til.

Nyborg styres fra bænken af den tidligere TMT-fløj Kristian klitgaard. Med 25 point har de været i spidsen fra 1. runde og her i det nye år er de fortsat med at sætte point på kontoen. Det har vi imidlertid også gjort, med 2 sejre i 2023. Alt i alt var der lagt op til en tæt kamp mellem 2 formstærke hold. Nyborg undervurderede i hvert fald ikke os på nogen måde, eftersom Klitgaard inden kampen, udtalte at dette formodentlig ville blive sæsonens sværeste – jeg kunne kun give ham ret.

Det blev da også en meget svær kamp for Nyborg. For det første kunne de slet ikke bryde vores kompakte 6-0 forsvar op og i deres ende havde de svært ved at følge det tempo RuneSchmidt og Troels Clausen fik sat. Da vi samtidig udnyttede vores forsvarssucces til også at få gang i kontraspillet, var der basis for en god 1. halvleg. Den stod 16-9 til hjemmeholdet ved pausen. Jesper Redlefsen viste høj klasse med scoringer fra fløjen, bolderobringer i forsvaret og kontramål i høj fart. Det var suverænt. Men stor ros til defensiven. Rune Hinrichsen. og Troels Clausen i midterforsvaret, samt Emil Mathiasen i målet.

2. halvleg blev lidt mere hakkende. Dels fik Nyborg lidt bedre fat i forsvaret og begyndte også på noget 7-6. Ikke at det altid var en succes, men det fik i hvert fald ødelagt vores kontradel. Helt tæt kom de dog aldrig. Her skal der lyde stor ros til alle spillere for at byde ind og tage ansvar. Ingen var bange for at forsøge – ej heller da Nyborg prøvede med en dobbelt mandsopdækning af Rune og Troels. Så gik  Rasmus, der normalt spiller fløj, bare ind og fyrede et par langskud af. Jesper var desværre så uheldig at falde forkert ned på foden midt i 2 halvleg. En virkelig uheldig situation, som desværre for Jesper, endte på sygehuset. I skrivende stund er jeg ikke helt klar over hvor galt det er gået.

Kampen ender 33-23 og med 18 point, og en kamp i baghånden, har vi god afstand til bunden. Toppen er lidt langt væk, men efter 3 sejre i 2023, kan vi godt tillade os at kigge op i tabellen.