TMT 2 spiller hjemme på søndag

TMT 2 spiller hjemme på søndag

På søndag er der atter herrehåndbold i Tønderhal 2. Her tager vore 3.division Herre mod Kolding HK/KFUM, der har startet med to klare hjemmesejre mod Haderslev og Rødekro/Åbenrå, mens deres eneste udekamp blev tabt i Nyborg, med cifrene 37-18. Det nederlag skal man nok ikke ligge så meget i da Nyborg har startet sæsonen som lyn og torden. I de to hjemmekampe har Kolding dog vist at de vil være med i den sjove ende.

I den sjove ende vil TM Tønder også gerne være med. Som for de fleste andethold er det også for TM Tønder stor forskel på hvad man stiller med ude og hjemme. Hidtil er det blevet til to hæderlige nederlag på fyn, på henholdsvis to og et mål, mens hjemmekampen mod Søndersø blev vundet 28-26. Der er derfor god grund til at tro på at søndag eftermiddag byder på en flot og spændende kamp i herrernes 3.division.

Cheftræner Brian Smidemann er da også helt klar på at der skal to point på kontoen, skal vi være med i den sjove ende, og siger: “Vort unge mandskab skal ovenpå det meget ærgerlig 1 måls nederlag til opryknings kandidaterne fra Kerteminde forsøge at få revanche mod Kolding HK. Sidste weekend spillede vi en rigtig god kamp, med masser af gejst og vilje, desværre var det ikke nok til point. Det skal vi have på søndag for ellers kommer vi for langt væk fra toppen af rækken. Så det er nu vi har brug for al den opbakning vi kan få – så kære TM Tønder publikum , kom i hallen og støt vort unge 3 div. mandskab”.

Kampen spilles på søndag klokken 17.00 i Tønderhal 2.