TMT 2 storsejrede i lokalopgør

Efter førsteholdets nederlag til Rækker Mølle var der mange tilskuere der blev i hallen for at bakke 3.divisionsdrengene op i lokalopgøret mod Team NØS fra Haderslev, der havde vundet den omvendte kamp med 25-21. Der var dermed revanchetid og med en bagkæde bestående af Troels Clausen, Andreas Hylleberg og Rune Schmidt blev der spillet med både fysik og fart. Holdet stod stærkt i forsvaret og det gav de lynhurtige Rune Schmidt og ikke mindst Lasse Roth gode betingelser for kontramål. Så efter en lige start trak TMT fra og kunne gå til pause foran 17-10.

Efter pausen blev det 22-10 inden det lykkedes gæsterne at score og kampen var lukket. Der blev masser af spilletid til de unge 3.divisionsspillere der alle gjorde det fortrinligt og så må man bare løfte på hatten for rutinerede Lars Reinholt der virkelig formår at kringle boldene ind som højrehåndet højre fløj. Kampen sluttede med en stensikker sejr på 33-17 og femtepladsen blev flot forsvaret.

Efter kampen var cheftræner Morten Mose Pedersen også godt tilfreds med holdets indsats: “Vi tabte kort før jul på udebane til NØS i en kamp uden gnist og hvor det lykkedes for NØS at gøre det til en kamp på deres betingelser. Det måtte ikke ske igen. Et aggressivt forsvar og et tempofyldt angreb gjorde denne kamp helt anderledes. En rimelig godt fyldt hal 2, set i forhold til at det var en kamp i 3 division, fik en opvisning at se. Bortset fra de første 10 min, hvor vi lige skulle finde hinanden, havde NØS meget svært ved at åbne vores offensive forsvar. Troels lå fremme og Rune på højre back var også langt fremme. Den stod 17-10 ved pausen. Kampen blev hurtigt afgjort i begyndelsen af 2 halvleg, hvor det ene kontraangreb efter det andet bølgede ned mod NØS’ mål. Stor ros til alle igen for i 60 min at tage ansvar og vise stor gejst. Det betød også at NØS aldrig fik ro og kun scorede 7 mål efter pausen”.