Vi spiller i Tønderhallen på Søndag kl. 14.30

TMT – Odder på søndag

Odder, hjemme i Tønderhal 2, er menuen på søndag. Odder er et hold der kæmper mod nedrykning, men pt. har 4 hold under sig, så lige nu ser det fint ud for østjyderne, der dog hungrer efter flere point. Odder har et fint ungt hold, der har spillet en enkelt kamp i 2024, som blev tabt 32-38 til HCM. Og selv om det blev til et klart nederlag og de hang bagefter hele kampen, så var de på 28-29 med 10 minutter tilbage, så det er ikke et hold der slår op i banen, der kæmpes til det sidste.

I den omvendte kamp vandt TMT med 19-26. I den kamp fik vores forsvar lukket helt ned for deres største profil, Lasse Rosendahl og så stod Magnus Siim en pragtkamp. Så nemt bliver det ikke nødvendigvis igen. Der bliver brug for endnu en defensiv stærk præstation og så skal vi bare lykkes med de offensive ting, måske endnu bedre end vi gjorde i Odder. Vi har dog troen på os selv og har presset Grindsted og Skive til at præstere deres bedste, her i 2024. Kan vi ramme samme niveau mod Odder, så ligner det to point til TMT kontoen.

Kampen spilles allerede klokken 14.30, så man kan komme hjem og se EM Finalen, forhåbentlig med Danmark. Man kan også blive i hallen og få en EM Menu og se EM Finalen der. Vi ses på søndag, sammen er vi stærke.