TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division i forrige sæson, men de er stadig et ligahold og har fået sat et godt hold sammen til kommende sæson. De kom til kampen med 4 sejre i 4 kampe. Onsdag aften fik TM Tønder dog KIF’erne til at ligne et 1.divisionshold med en stor præstation af de røde.

Fra kampens start havde TMT uden Emil Mathiasen og Thomas Clausen, noget svære ved at komme til afslutninger end KIF havde. Med hurtigt spil og en særdeles stærk Mathias Nikolajsen, som KIF Kolding slet ikke kunne styre holdt vi dog ved, og ved stillingen 5-5 havde KIF været nødt til at begå 3 straffekast mod Nikolajsen, som alle blev omsat til mål af Jaris Tobeler. Holdene fulgtes stadig ad og TMT lavede kun ganske få fejl. Ved stillingen 7-8 tog Wolle timeout og alle 6 spillere blev skiftet ud.

Ved stillingen 7-9 gik den ikke længere med straffekastene, da et straffekast begået mod Livio Klausen blev brændt af Tobeler. Det slog nu ikke TMT ud. Forsvaret blev stærkere og Andreas Meyer tog virkelig fra i denne periode og pludselig stod der 10-9 til TMT. Lidt efter lagde Troels Clausen en forrygende bold ind i hænderne på Tobias Balsby, som scorede til 11-10. Kolding spillede sig op til sidst, men Lars Muus var kommet ind på stregen og med vilje og fysik kunne han med 3 scoringer sørge for pausestillingen 14-15.

Efter pausen kom Jonas Wilde på mål og sikken en kamp han leverede. Wilde leverede vilde redninger, en del af dem på helt frie chancer. I den anden ende var Kristoffer Vestergaard skarp, med 3 scoringer, inden Andreas Hylleberg gjorde det til 20-20. Viktor Bergholt spillede også en stor 2.halvleg og viste flere gange at han er en ægte Bergholt, bl.a da han på finurlig vis lige stjal en bold og løb ned og scorede til 23-23. TM Tønder mangler måske en styrmand i forsvaret, men det var svært at se. Wolle prøvede flere ting af, bl.a et 5-1 forsvar med Bergholt liggende fremme og samme Bergholt dækkede også treer sammen med Muus. Tidligere i kampen var der blevet spillet med to strege, både i 6 mod 6 og i 7 mod 6. Til sidst kom KIF foran med to mål. Viktor Bergholt fik reduceret til 25-26 og TMT gik i helbanepres. Der kom arm fra dommerne, men KIF var rutinerede og vi blev nødt til at give dem en afslutning og håbe på Wilde. Desværre scorede de og kampen endte 25-27 efter en stor præstation af TMT.

Det var rigtig godt at se hele holdet præste rigtig flot. Når vi er underdogs viser vi bare et kæmpe topniveau og en fantastisk bredde. Nu skal vi bare gøre det samme når vi er favoritter, så bliver det en rigtig god sæson.