Spinning, Rød Mur Fanklubkomsammen og Tophåndbold i Tønder

TMT spiller endelig hjemmekamp igen

Efter to weekender med udekampe, fløjtes der endeligt op til hjemmekamp i Tønderhal 2 igen, når formstærke Team Sydhavsøerne stiller op som modstander mod lige så formstærke TMT Tønder. Men længe inden kampstart kommer der til at ske ting og sager i Tønderhallerne.

TM Tønder har nemlig spinningsarrangement inden kampen, hvor 10 spinningscykler udfordres i et sandt kapløb mellem nogle af kommunens ypperste ryttere. Alle cykler er sponsorerede og i bund og grund gælder det om at køre penge ind til TMT. For rytterne er det dog meget mere end penge det drejer sig om. Det er prestige i at være det hold/firma der kører længst, så der vil blive trampet godt og grundigt løs i pedalerne.

På den anden side af gangen mødes 1.divisions to i særklasse stærkeste fanklubber TSØ Support og TMT Red Support til hygge og grillpølser, konkurence og meget mere. Der kommer til at ose af hygge, så fantastisk at dette kan lade sig gøre.

Klokken 15.00 fløjtes der op til kamp i Tønderhal 2 og her vil børne og ungdomsspillerne danne en rød mur bag det ene mål. Fremragende initiativ af TMT foreningensdelen, og du kan bakke op om dette tiltag ved at dukke op i en rød trøje til kampen, også selv om du ikke er en del af den røde mur.

Og det vigtigste af det hele, er selvfølgelig kampen om de to point. Siden vi vandt en flot sejr over TSØ, i deres hal, vandt de hele 10 kampe i træk, ganske imponerende. Stimen blev dog brudt i forrige weekend, da de tabte hjemme mod HCM. I den omvendte kamp fik vi ikke løst deres fremragende stregspil og deres stærke stregspiller Daniel Astrup scorede 7 gange. De fik dog heller ikke styr på Rune Schrøder der nettede 8 gange. I den omvendte kamp var Magnus Siim også afgørende, da vi i de sidste 10 minutter havde mere energi og mere tur i den end de havde. Det skal blive spændende, hvem af de to hold, der har overhånden til sidst, i hvad man må forvente bliver en tæt kamp, måske med lidt drama til sidst.

Efter kampen vil der være “Aftermatch”. Der er som altid god grund til at blive og høre hvad kampens spiller, cheftræneren eller en helt tredje har at fortælle. Steen Thomsen står denne gang med mikrofonen og hvem ved om vores altid veltalende sportschef har spændende ting at fortælle.

Vi ses på søndag klokken 15.00 eller bare et par timer før. Sammen er vi stærke, Tønderhallerne kommer på alle måder til at summe på søndag.