Støtteforeningen har afholdt generalforsamling

Støtteforeningen har afholdt generalforsamling

Billedtekst til topbillede:

TMT Støtteforening kunne i pausen i pokalkampen mod BSH i Løgumkloster overrække sæsonens sidste check til TMT. Checken på beløbet 25.000,- kr. blev overrakt af Allan M Jacobsen.
TMT Støtteforening har her i foråret deltaget i årets spinnings arrangement, haft lotteri ved hjemmekampe og har hjulpet nogle af klubbens sponsorer ved diverse arrangementer, og ad denne vej har vi kunnet give beløb videre til TMT. I denne sæson har beløbet i alt været ca. 125.000 kr.


TMT Støtteforening har nu 126 medlemmer
TMT Støtteforening afholdt d. 20. maj sin årlige generalforsamling, og her kunne formanden Allan Mattesen Jacobsen melde om et aktivt år, hvor Støtteforeningen har hjulpet og støttet en mængde aktiviteter med kontant tilskud til TMT som belønning.

Han nævnte her bl.a TMT Stafetten, Gå-kroppen-i gang igen, hjælp ved Kagefestival, Hydro Løbet, Post Nord Løbet, Julebyen, som sammen med de øvrige mindre tiltag har betydet at man har kunnet overdrage 125.000 kr til TM Tønder.

Kasserer Hans Didrichsen fremlagde regnskabet, hvoraf det bl.a fremgik, at man har været i stand til at hjælpe moderklubben økonomisk og praktisk .

Der var genvalg til Allan Mattesen, Finn Hedegaard, Lorens Petersen, Jens Malle, og nyvalg til Christian Schmidt og Ernst Johannsen, hvor sidstnævnte er ny suppleant med deltagelse i bestyrelsesmøderne. Der er heldigvis stor interesse for at gentegne medlemskabet for den nye sæson, hvor grundbidraget er 250 kr.

Bestyrelsen takkede  Hans Diedrichsen for hans  tid som kasserer i foreningen. Altid velforberedt og omhyggelig, godt arbejde. Hans blev begavet med et par gode flasker druer (se nederste foto).