TMT stryger til tops
TMT stryger til tops
TMT stryger til tops
TMT stryger til tops

TMT stryger til tops

TM Tønder hev igen et flot 7-6 spil frem

Skrevet d. 18. september 2021 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
TMT stryger til tops

TM Tønder fik egentlig startet fint, men FIF gik frem i en meget offensiv 5-1 formation i forsvaret og det havde vi store problemer med at løse. En 3-2 føring blev forvandlet til 3-5, primært fordi FIF udnyttede vore fejl til at løbe kontra. Ved 5-7 midt i 1.halvleg, kaldte Wolle derfor til timeout. TM Tønder gik i 7-6 og Malte Schnoor scorede to gange, men FIF udnyttede det også til at score direkte på opgiverkast. Fem minutter før pausen kunne Niclas Buch bringe TMT i front med 12-11 og i de sidste 2 minutter var det Kristoffer Vestergaard, der med to mål sørgede for halvlegsføring på 16-13.

– Vi går over i 7-6 fordi vi har problemer med deres etter i deres 5-1 forsvar. Det eksekverer vi rigtigt fornemt og det synes jeg er fantastisk, at vi har det værktøj og kan bruge det, fortalte Jesper Redlefsen efter kampen.

Vestergaard scorede også det første mål efter pausen, inden Thomas Clausen fulgte op og bragte TMT foran med 5 mål. Tre FIF mål i streg bragte kortvarigt spænding tilbage i kampen, men TMT vandt så den næste periode med 5-1 efter en række klasseredninger fra Jonas Wilde og bl.a. et par mål fra Jesper Redlefsen. Kampen syntes afgjort og de sidste 10 minutter spillede vi med nogle af de aller yngste spillere, uden at niveauet faldt. Jesper Redlefsen der kom ind fra starten af 2.halvleg spillede flotte 30 minutter med 4 scoringer og rigtig flot forsvarsspil.

– Med den bredde vi har på holdet er det nemt at finde ind i kampen, og vi har så godt et sammenhold, så man får bolden og det gør det jo nemmere at træde i karakter, når man får chancen. Og så er det jo altid dejligt at score på sine chancer. Når kollektivet funger så godt er det også nemmere at stå godt i forsvaret og kommunikationen fungerer godt dernede. Vi trækker fra i 2.halvleg fordi vi får lov til at løbe med dem. Vi straffer deres fejl og det blev kampafgørende i 2.halvleg, slutter Jesper Redlefsen.

Til slut stod der 35-28 på tavlen og TM Tønder indtager 1.pladsen inden et svært program venter forude. (Scoll helt ned for at se stillingen).

Målscorer for TM Tønder:

Kristoffer Vestergaard: 11

Teis Horn Rasmussen: 5

Niclas Buch Christiansen: 5

Jesper Redlefsen: 4

Malte Schnoor: 4

Thomas Clausen: 2

Anton Filtenborg: 2

Jaris Tobeler: 1

Sjúdur Olsen: 1

TMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til topsTMT stryger til tops

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden