Tønderpige udlever drømmene

Tønderpige udlever drømmene

Kender du Chanelle Bodin, en Tønderpige der er i gang med at udleve sine drømme og har store mål. En fantastisk dygtig håndboldspiller der kan nå langt med sin karriere og som for tiden udfordrer sine muligheder. Allerede efter tiden som U13 pige i TM Tønder, drog hun ud for at prøve sig selv af, selv om det kan være hårdt at skulle fortælle sine venner at man rykker videre i den alder. Selv fortæller Chanelle om den del:

“Det var lidt trist. Vi havde spillet sammen siden vi var 6 år gamle og jeg gik på overbygning og på samme linie som mine holdkammerater. Og så var vi i øvrigt lige rykket op i 2.division, som skulle være det højeste niveau vi havde spillet på. Men jeg tog til prøvetræning i SønderjyskE ungdom og tog videre dertil. Det var lidt hårdt, et stort skridt, men det var det bedste for min håndboldudvikling. I SønderjyskE ungdom blev jeg udfordret og det var fedt. Man udvikler sig, for der var så meget konkurrence og man skulle hele tiden præstere. Der var konstant nogen der kiggede på dig og man spillede hele tiden under pres, også til træning. Men når først man vænner sig til det, er det enormt fedt at spille under den slags pres”.

Efter tiden i SønderjyskE ungdom fortsatte Chanelle med et efterskole ophold på sportsefterskolen i Oure. Hvorfor det netop blev på sydfyn har Chanelle et klart svar på:

“Hvis man vil håndbolden, så er det i Oure det sker, og så er det fedt at spille håndbold med folk fra hele landet. Man mødtes på midten og spillede dygtig håndbold i et godt træningsmiljø, og det synes jeg var vigtigt. Jeg skulle hjemmefra, ud og møde en masse nye mennesker og spille noget anderledes håndbold. Det synes jeg var meget vigtigt at prøve, så derfor valgte jeg Oure. Og så skulle vi lige finde sammen, spillere fra Jylland, Fyn og Sjælland, der skulle man virkelig tilpasse sig i forhold til løbebaner og afleveringer. Der var lidt kaos i de første 3 måneder, men det var fedt”.

Efter Oure lykkedes det så for Chanelle at blive optaget på Sportstar College Ikast-Brande.

“Jeg har altid  vidst, siden jeg gik i 6.klasse, at det var her (Tønder red.), Oure og så en dag ville jeg gerne spille for ligakvinderne i Ikast. Og jeg ville ikke hjem igen, jeg ville ud og opleve noget med håndbolden, så jeg kiggede mod Sportstar, kom til noget optagelsesprøve, blev optaget og det var jeg glad for, for her udvikles potentielle ligakvinder. Også i Ikast er det et højt niveau. Der er også et stort pres, også præstationer og  jeg kigger på dig. Om det er aftentræninger, styrketræninger, der bliver hele tiden holdt øje med dig og du skal hele tiden præstere”.

Chanelle Bodin har også netop været udtaget til kredstræning i det midtjyske og fortæller:

“Det var en rigtig fed oplevelse, at Midtjyllands dygtigste spillere kunne samles. Vi fik spillet noget lækkert bold, primært duelspil, som der blev kørt ved den samling. Vi blev trænet af nogle af landets dygtigste trænere, det var en helt anden træning. Det var en mega god oplevelse”.

Til sidst skulle der jo også ses fremad. Chanelle spiller lige nu U17 i Ikast, men drømmene og ambitionerne er der bestemt. På spørgsmålet om ambitionerne var Chanelle helt klar i spyttet. Svaret var ‘Landsholdet’. Men her stoppede det ikke, for hvis Chanelles drømme skal gå i opfyldelse, så lyder de således:

“Jeg håber at komme til at spille for Ikast’ ligakvinder og drømmer om udlandet. Jeg vil helt vildt gerne prøve at komme til at spille for den franske klub Metz. Men jeg skal udvikle mig via spilletid, ikke sidde på en bænk og hvis det bliver nødvendigt spiller jeg gerne i 1.division for at udvikle mig gennem spilletid”, slutter Chanelle Bodin.