TM Tønder overgår sig selv....igen

Topholdet besejret

TM Tønder var en tur i Herning, fredag aften hvor topholdet HCM synes uovervindeligt, men det lavede Lars Krarups drenge eftertrykkeligt om på med en præstation, der giver kæmpe håb for, ikke bare resten af sæsonen, men også de følgende. Og det var fra første sekund, en kamp med TM Tønder i teten.

Profilerne fra HCM blev overløbet fra start. Carl Søndergaard sendte usvigeligt sikkert den første bold i nettet og Rasmus Graffes reducering til 1-2 var det tætteste HCM kom på et velspillende TMT. Forsvaret stod brandgodt og efter fire minutter måtte HCM trykke på timeoutknappen for første gang, ved stillingen 1-5. Kasper Skov var brølstærk i førstebølgen og Kasper Knudsen i andenbølgen, så hjemmeholdet havde nok at snakke om i det minut.

Med et af i alt seks straffemål gjorde Sebastian Jensen det til 4-6, men TMT drengene fortsatte bare derudaf. Med to mål hver gjorde Carl Søndergaard og Mathias Nikolajsen det til 9-12, men profilerne Graffe, Madsen og Jensen, sørgede for at hjemmeholdet hang på. Selv om vi stod brandgodt i forsvaret og Siim tog godt fra, kan man aldrig holde dem helt nede. Men nede blev de hold i en periode på syv minutter og så blev 9-11 til 9-16, inden Kasper Skov måtte ud i 2 minutter. 10-17 med fire minutter til pause, blev desværre til pausestillingen 13-17, så kampen var stadig åben ved sideskiftet.

Efter pausen var der nærmest stillingskrig. Begge forsvar stod rigtig godt og det samme gjorde keeperne. Efter 11 minutter havde de to hold blot scoret en gang hver. HCM kom dog først i gang og en flot scoring af Bjarke Jørgensen til 17-19 gav nok lidt usikkerhed i fanhjørnet, da Carl Søndergaard samtidig måtte ud i to minutter. Den periode blev til gengæld vundet med 2-0 af TMT drengene, der med 12 minutter tilbage førte 17-21. Målet til 19-24 af Mathias Nikolajsen kom efter at vi med en passiv spil kendelse hængende på skuldrene, fik hjælp af at HCM bænken fik et gult kort og armen igen kom ned. Herfra var TM Tønder i kontrol og kampen blev ikke rigtig spændende mere. Endnu en udvisning til Carl Søndergaard i det sidste minut betød mindre, da Anton Filtenborg sendte bolden i mål til slutresultatet 24-28, en yderst velfortjent sejr efter en fremragende præstation over et profileret HC Midtjylland.

Det var da også en meget tilfreds cheftræner der efter kampen udtalte: “Vi lukkede kun 24 mål ind mod rækkens tophold. Det var en vanvittig stærk præstation. Vi holdt hele tiden hovedet koldt og gik ikke i panik, når forspringet smuldrede. Sejren var fuldt fortjent, vi var det bedste hold, over 60 minutter”.

Og sidst, men ikke mindst: TMT Red Support og U13/U15 drenge. Hvor er i bare fantastiske at have med på udebane. I gør en kæmpe forskel, i havde fuldstændig styr på den hal. Sammen er vi stærke.