Træningskamp: Odense løbet over

Vi skal snart igang med turneringen igen, og i den anledning havde vi aftalt en træningskamp mod HC Odense. TM Tønder stillede op uden Jonas Wilde, samt vore to færøske landsholdspillere, Teis og Sjúrdur. Odense manglede Jacob Lyck og måske også et par flere. Glædeligt var det at Malte Schnoor var tilbage, ligesom Andreas Hampe er på vej tilbage. I øvrigt blev Kristoffer Vestergaard sparet og fik kun begrænset spilletid.

Malte Schnoor var skarp fra start og med to mål bragte han TMT foran 2-0. Odense kom på 4-4, men lavede efterfølgende for mange fejl, som TM Tønder benhårdt udnyttede til at bringe sig foran 8-4. Odense udnyttede to straffekast, men TM Tønder stod stærkt i forsvaret og Emil Mathiassen havde ikke haft meget at se til i målet ved stillingen 11-6. Odense tog timeout og kom mere aggresivt tilbage på banen. 12-8 og så svarede Wolle tilbage med en timeout. Ved pausen var stillingen således 16-10.

Efter pausen havde begge forsvar godt fat og indskiftede Andreas Haagen tog godt fra. Efter 8 minutter havde begge hold blot scoret to gange. TM Tønder og især Jesper Redlefsen, der spillede hele kampen fik fart i omstillingerne igen, og via 20-12 kunne TM Tønder sikre sig en sikker sejr på 28-18 i en kamp hvor begge hold lige skulle i gang efter juleferien.

Efter kampen sagde 9-målskytten Jesper Redlefsen: – Jeg synes egentlig at vi er i en god forfatning, selvom der lige var noget rust der skulle bankes af. Nederlaget før jul i Odense gav nok lige det ekstra blod på tanden, til at vi lige ville vise at det var en fejl at vi tabte der. Vi havde et klart mål med hvad vi ville forsvarsmæssigt, og det var at vi ville straffe deres fejl og løbe contra. Jeg tror at mine egne 3-4 første mål netop var på contra. Jeg synes at vi lykkedes godt med den kapacitet vi har på den konto, og så er det jo bare dejligt at udnytte sine chancer og score 9 mål.

Nu starter sæsonen som sagt snart, så vi spurgte Jesper om sine forventninger til holdet, resten af sæsonen: – Jeg har hele tiden syntes at vi har et spændende hold, et ungt hold med masser af gåpåmod. Vi har desværre ikke helt fået de point, mod de hold der ligger omkring os i tabellen, og det afspejler at vi ligger hvor vi gør, så vi satser på at der venter flere point til os, her efter juleferien.