Troels og Rune: Vi går efter top 6

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige sæson. Troels Clausen og Rune Thuskjær Schmidt, og i kommende sæson bliver de en fast del af truppen, hvor de skal tage skridtet fra ungdom til senior, hvilket kan være lidt svært. De har dog begge spillet en masse 3.division sideløbende med U19 og har nogle klare forventninger og mål for deres første sæson som kontraktspiller.

Jeg forventer mig at jeg udvikler mig og finder ud af om det her har et fremtidigt formål, siger Troels, mens Rune følger op: – Jeg vil tage imod alle de spilleminutter der kommer, få noget erfaring og blive en bedre håndboldspiller. Vi kommer fra ungdomsniveau og skal til at have noget hår på brystet, som man siger.

Og netop om det svære skifte, hvor man pludselig kommer til at stå over for nogle fysisk stærke forsvarsspillere, siger Troels: – Jeg har brugt mit sidste år som U19 spiller til at få opbygget min fysik. Ellers er jeg bare klar til opgaven, og så finder vi jo nok ud af om det rækker. Heller ikke Sune har den store angst for større modstandere: Jeg frygter ikke nogen, jeg går ind til det her, med stor tro på mig selv.

Herefter fik vi de to store lokale talenter til at beskrive hinanden.

Troels: – Jeg vil især fremhæve Runes gåpåmod og evnen til at tilpasse sig sine medspillere. Hans spillestil gør at han kan stå ved siden af mange forskellige typer, så han har evnen til at få mange spilleminutter med forskellige spillere på banen.

Rune: – Først og fremmest er Troels bare en god fyr, en leder på banen, der hiver holdet op og gør holdet til en samlet enhed. Og så er han jo bare en knalddygig håndboldspiller.

Vi glæder os til at se endnu to, dygtige og ikke mindst lokale spillere på banen, som begge har et klart mål for sæsonen: – Vi går efter top 6.